Wystarczy, wystarczy, aż za dużoWystarczy?

Dzięki, idę to postudiować

Wystarczy, wystarczy, aż za dużoWystarczy?
i tylko żałuj, żałujDavidFx pisze:Zaldowalem sie calym kredytem hipotecznym mowie sobie Farciarz wali longi to pewne jak slonce ryzyka zadnego az tu nagle zmiana i spadki oglasza
No jak to? Nie będzie rakiety na 129?Farciarz pisze:podążam za ceną, urosło od rana, ale ja sprawdzam każdy opór i ten mówi, koniec wzrostu, rano nie mogłem tego odczytać, wiedziałem, że bedzie rosło, tak samo jak wiem, ze teraz spadnie, może niżej niż wykreśliłem, może do 126,30, a może lekko wyzej, ale spadnie, wykres sam powiem mi kiedy sie spadek skończy
wykreslam taki TF, że napewno warto teraz juz wyjść z L, bo to nie m5, według mnie
po prostu weź co rynek dał od rana i kliknij SDavidFx pisze:Zaldowalem sie calym kredytem hipotecznym mowie sobie Farciarz wali longi to pewne jak slonce ryzyka zadnego az tu nagle zmiana i spadki oglasza
adk77 pisze:kabel wybija trójkącik. teraz opór 1,2240-50
dax tez wrocil na eur---usd dolozylem SSSSdoktorek pisze:500 wrocila nie jest zledoktorek pisze:kilka same dobre transakcje i dzisjaj chyba mnie wydymaja mam sssss 500--- dax -- i eur -usd