Chyba nie ale blisko. Moze luty przebija za jakies 30-40 lat.jen-yy pisze:Caldeborn pisze:Ktos tu chcial wykres z falami kabla. Na mojej platformie mam za malo daty ale od poczatku tamtego wieku zrobilismy piec fal i obecnie robimy "X" a potem czeka nas nastepne abc do gory. Teraz robimy (iii) w iii moim zdaniem. To tyle. Powodzenia
tu masz od 1924 roku
chyba idziemy na luty 1985
DayTrading: Piątek 21.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 21.10.2016
Mam złą widaowość dla trzymających nadzieję na L na rzeźniku, punktem docelowym jest 126,14, troche geometri rynku na koniec sesji eurozonu
David to będzie ładna lampa w dół
możesz juz ją sobie zwizualizować

PS
5 świeczek m5 nie inaczej David
5:0
David to będzie ładna lampa w dół

PS

5 świeczek m5 nie inaczej David
5:0

Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 14:07 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
Przecież dawid kisi s na gejku.
Niedługo zapewne wstawi wykres.
The only way is up
-
- Fanatyk
chłopak ma pewnie problemy , zakochał sie to mysli o kwiatkach a nie o trejdowaniuTsunamiPL pisze:Przecież dawid kisi s na gejku.

Dawid daj spokój nie załamuj sie, tego kwiatu to pół swiatu,
nie bedzie ta to bedzie inna
Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 14:19 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
rzucił pusty wykres na rzecz wskaźnikówTomasz196407 pisze:chłopak ma pewnie problemy , zakochał sie to mysli o kwiatkach a nie o trejdowaniuTsunamiPL pisze:Przecież dawid kisi s na gejku.

PS. David dobra widomościa jest, że h4 chce bronić 126,40, ale jeszcze pocisniemy twoja głową do posadzki jak pozwolisz

tutaj już trzeba wychodzić, bo h4 i David nie żartują

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
chyba kabel się rozpędza
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ostatnie podrygi, trzeba wychodzić, funt na sesji USA bedzie odrabiał straty z sesji eurozonaBemowo1 pisze:chyba kabel się rozpędza

nigdy nie lubiłem geometri i nie zdziwie sie jak nie doleci do 126,14 rzexnik tylko nakreci na 126,2X, tutaj H1 tez broni i to z przewaga popytu, mozna kupować stocha m5 od dołu, czekam na okazje

proszę jakie przeciecie

Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 14:34 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Jak mamy formację śmierć malarz to trzeba ciągnąć ile wejdzie w momencie jak malarz spadaFarciarz pisze:ostatnie podrygi, trzeba wychodzić, funt na sesji USA bedzie odrabiał straty z sesji eurozonaBemowo1 pisze:chyba kabel się rozpędza
ale wskaźniki mówią kupuj funtaBemowo1 pisze:Jak mamy formację śmierć malarz to trzeba ciągnąć ile wejdzie w momencie jak malarz spadaFarciarz pisze:ostatnie podrygi, trzeba wychodzić, funt na sesji USA bedzie odrabiał straty z sesji eurozonaBemowo1 pisze:chyba kabel się rozpędza
PS nie jest to łatwa decyzja, ale taka jest prawda o tym co sie stanie, GBP/JPY UP na sesji USA
kabla nie analizowałem, wiec niech sie ktos nie sugeruje, bo te pary sie rozkorelowuja też

Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 14:39 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.