DayTrading: Piątek 21.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 21.10.2016
Ktos tu chcial wykres z falami kabla. Na mojej platformie mam za malo daty ale od poczatku tamtego wieku zrobilismy piec fal i obecnie robimy "X" a potem czeka nas nastepne abc do gory. Teraz robimy (iii) w iii moim zdaniem. To tyle. Powodzenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzięki bardzo mi to pomogłoCaldeborn pisze:Ktos tu chcial wykres z falami kabla. Na mojej platformie mam za malo daty ale od poczatku tamtego wieku zrobilismy piec fal i obecnie robimy "X" a potem czeka nas nastepne abc do gory. Teraz robimy (iii) w iii moim zdaniem. To tyle. Powodzenia
-
- Fanatyk
/////
Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 14:09 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
dzisiaj to już tutaj nic się ciekawego nie wydarzy ;];]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
s. jak masz taki autorytet w falach to po co mnie sie pytasz jak?Bemowo1 pisze:Dzięki bardzo mi to pomogłoCaldeborn pisze:Ktos tu chcial wykres z falami kabla. Na mojej platformie mam za malo daty ale od poczatku tamtego wieku zrobilismy piec fal i obecnie robimy "X" a potem czeka nas nastepne abc do gory. Teraz robimy (iii) w iii moim zdaniem. To tyle. Powodzenia

Równie dobrze mogą walnąć nowy dołek za jakiś czas po korekcie. Poza tym warunki mogą się zmienić na rynku i wykres będzie wyglądać jak między punktami A i B, tylko zamiast 20.000 pkt ruchu będzie 10.000 albo mniej. Nawet ci którzy inicjują to wszystko nie mają pełnej kontroli nad tym co może się wydarzyć i jaka będzie reakcja. To takie gdybanie...
Chyba nie zdażyłem
Chdciałem pokazać kiedy mozna grać równiez takiego stocha w trendzie GBP/JPY m5, bo to sie wiąże z teoria Elliota i falą kończącą cykl, która jest najbardziej agresywna, to by potwierdzało cel na dzis jakim jest 126,30, cos sie wydarzy DonKing

proszę piekne ujecie wejscia na ostatni impuls dnia, a moze sesji i siano dalej na S popłynie w USA, ale to temat na drugiego whiskacza
roboty jest w brud, a ludzi do pracy niema, nawet nie wyznaczyłem dokładnego punktu wyjścia, tylko okolice 126,30

Chdciałem pokazać kiedy mozna grać równiez takiego stocha w trendzie GBP/JPY m5, bo to sie wiąże z teoria Elliota i falą kończącą cykl, która jest najbardziej agresywna, to by potwierdzało cel na dzis jakim jest 126,30, cos sie wydarzy DonKing

proszę piekne ujecie wejscia na ostatni impuls dnia, a moze sesji i siano dalej na S popłynie w USA, ale to temat na drugiego whiskacza

roboty jest w brud, a ludzi do pracy niema, nawet nie wyznaczyłem dokładnego punktu wyjścia, tylko okolice 126,30

Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 13:42 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
wykres stooq i nie ma problemu od 1968 mozna analizować[/quote]
Rozlicz od Pierwszej Wojny Swiatowej i wtedy moze cos napiszesz sensownego. Oznaczenia z HEW i nie ma W. Jest abcxabcxabc.
Rozlicz od Pierwszej Wojny Swiatowej i wtedy moze cos napiszesz sensownego. Oznaczenia z HEW i nie ma W. Jest abcxabcxabc.
Caldeborn pisze:Ktos tu chcial wykres z falami kabla. Na mojej platformie mam za malo daty ale od poczatku tamtego wieku zrobilismy piec fal i obecnie robimy "X" a potem czeka nas nastepne abc do gory. Teraz robimy (iii) w iii moim zdaniem. To tyle. Powodzenia
tu masz od 1924 roku

chyba idziemy na luty 1985
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
-
- Fanatyk
/////
Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 14:09 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.