sporo czasu spoglądałem we wnętrzności wskaźnika, ktoś naprawdę się napracował. Próbowałem jak mógłbym go przystosować do swoich potrzeb, niestety w slangu audiofilów wskaźnik można nazwać szumofonemTsunamiPL pisze:Bemowo1 pisze:dokładnie, użyj FX multimeter, także nic nie pokazuje, ale przynajmniej fajnie się świeciDavidFx pisze:Farciarz tylko czysty wykres stoch daj spokój
DayTrading: Piątek 21.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 21.10.2016
sporo czasu spoglądałem we wnętrzności wskaźnika, ktoś naprawdę się napracował. Próbowałem jak mógłbym go przystosować do swoich potrzeb, niestety w slangu audiofilów wskaźnik można nazwać szumofonem[/quote]
można nim zrobić wrażenie na nowych forumowiczkach
można nim zrobić wrażenie na nowych forumowiczkach

The only way is up
można nim zrobić wrażenie na nowych forumowiczkachTsunamiPL pisze:sporo czasu spoglądałem we wnętrzności wskaźnika, ktoś naprawdę się napracował. Próbowałem jak mógłbym go przystosować do swoich potrzeb, niestety w slangu audiofilów wskaźnik można nazwać szumofonem

dokładnie,

Ciekaw jestem, czy powstało EA na podstawie tego wskaźnika, - założę się, że takie EA szybciutko wyzeruje rachunek
-
- Fanatyk
wskaźniki to fikcja,
wykresy to fikcja,
fale to fikcja,
zostanie buy, sell
wykresy to fikcja,
fale to fikcja,
zostanie buy, sell
i statystyka to fikcja.Tomasz196407 pisze:wskaźniki to fikcja,
wykresy to fikcja,
fale to fikcja,
zostanie buy, sell
Whisky to rzeczywistość
i taka jest rzeczywista prawdziwa prawdaTomasz196407 pisze:wskaźniki to fikcja,
wykresy to fikcja,
fale to fikcja,
zostanie buy, sell

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
fałszywe przeciecie na m5 na L na GBP/JPY, oszukaja niejednego w LDavidFx pisze:no to te przeciecie co pokazujesz jest falszywe powinienes to wiedziec Farciarz

powinni znaleźć sie chętni do kupowania i cena powinna podejść w górę lekko

PS. Stary nemr brzmi, pokaż detalowi podwójne dno na m5 a bedziesz mógł lepiej sprzedać

algorytm to zrobi, bo ani ja ani ty nie żadzimy tutaj

PS. Dave rundy numer dwa mozesz nie przezyć, kolejne wsparcie do badania to 126,30 i m15 w grze

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Gaduła
Witam krzykaczy Cos dzis DAX nie ma siły na spadanie Bronią tego 10700 strasznie
-- Dodano: 21 paź 2016, 13:00 --
-- Dodano: 21 paź 2016, 13:00 --
I padło w momencie pisania postuwariatgdynia pisze:Witam krzykaczy Cos dzis DAX nie ma siły na spadanie Bronią tego 10700 strasznie
-
- Fanatyk
Dawid masz priw z dedykacją -piekny utwór
tylko sie nie obraź

tylko sie nie obraź
-
- Gaduła
Piekna przejazdzka na DAX dobrze ze zamknałem S