DayTrading: Piątek 21.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 21.10.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
niestety Farciarz to tak nie dziala stoch jest pochodna ceny pokaze ci tylko gore dol w ograniczonym zakresie a cena lata poza ograniczone zakresy

-- Dodano: 21 paź 2016, 12:02 --
Farciarz tylko UP na rzezniku olej stocha

-- Dodano: 21 paź 2016, 12:03 --
wszystkie moje stratne pozycje juz sa na plus pokisilem straty a teraz widzisz jest dobrze

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
nie chce ale musze,DavidFx pisze:Farciarz tylko czysty wykres stoch daj spokuj
-- Dodano: 21 paź 2016, 11:54 --
lecimy w kosmos i zaden stoch tego nie zatrzyma ty bedziesz wchodzil w eski a rzeznik wybije twoje pozycje i zostaniesz z niczym
-- Dodano: 21 paź 2016, 11:56 --
mowie ci byki dzisiaj rzadza a ze spadalo no spadalo i co z tego to tylko pulapka na miski jak juz sie wszystkie zlapaly mozemy pompowac cene w strone slonca
-- Dodano: 21 paź 2016, 11:58 --
Free your mind
pisz na priv jak coś Dawidzie
za dużo masz postów, nie da sie tego ogarnąć
trzeba umiec czytac kto dzis rzadzi i nie dac sie lapac w pulapki to wszystko 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
mylisz się, wnikliwy Romek zadał pytanie, skąd wiem które przecięcie zadziała, a które fałszywe bedzie, ale to już jest historia na drugą whiskeyDavidFx pisze:niestety Farciarz to tak nie dziala stoch jest pochodna ceny pokaze ci tylko gore dol w ograniczonym zakresie a cena lata poza ograniczone zakresy
-- Dodano: 21 paź 2016, 12:02 --
Farciarz tylko UP na rzezniku olej stocha
PS. wszystko jest pochodna ceny i przeszłości, trzeba tylko znaleźć klucz, jak na podstawie tego namalować przyszłość

Stoch przecinał wiele razy i od dołu na kupno też, a widzisz zebym kupował

Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 12:07 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
no to te przeciecie co pokazujesz jest falszywe powinienes to wiedziec Farciarz 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
zaraz sie przekonamyDavidFx pisze:no to te przeciecie co pokazujesz jest falszywe powinienes to wiedziec Farciarz

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
dokładnie, użyj FX multimeter, także nic nie pokazuje, ale przynajmniej fajnie się świeciDavidFx pisze:Farciarz tylko czysty wykres stoch daj spokój
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemowo1 pisze:dokładnie, użyj FX multimeter, także nic nie pokazuje, ale przynajmniej fajnie się świeciDavidFx pisze:Farciarz tylko czysty wykres stoch daj spokój

The only way is up
Stoch vs David 2:0
David offline
David offline

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.