Ładnie polecieli, ale paliwo się skończyłoPipsKong pisze:hmmmmm co z tym Daxem ????

Ładnie polecieli, ale paliwo się skończyłoPipsKong pisze:hmmmmm co z tym Daxem ????
Jutro wrócą z nowym kanistremŚwieżak44 pisze:Ładnie polecieli, ale paliwo się skończyłoPipsKong pisze:hmmmmm co z tym Daxem ????
nad ranem dane z chin i wtedy zobaczymy sile DAxajen-yy pisze:150 pkt dla daxa to żaden wyczyn, potrafi robić po 300.
dax juz teraz wywyali na maksima a otworzy sie luka w gore heheŚwieżak44 pisze:Tymi lukami wrzucili mi granat do wskaźników na M1 i M5. Trzeba na to w przyszłości uważać. Dopiero od M15 coś było widać. Szkoda, że za wcześnie wlazłem. Teraz już w dół jadą. Na Sp500 solidny opór na 2138 i bez większego rozpędu się nie obędzie. Tak więc jutro luka w dół na DAX-ie, a ja jeszcze dobrałem S za reszte depo teraz.
moze i ma ma powodzenie - ale musi przebic 1,0997 a pozniej 1,1035 --- ja z boku i czekam jednak na SSSkarnak pisze:L na ED po 1.098 SL 1.0949
hehe pastor Dawid,DavidFx pisze:dax juz teraz wywyali na maksima a otworzy sie luka w gore heheŚwieżak44 pisze:Tymi lukami wrzucili mi granat do wskaźników na M1 i M5. Trzeba na to w przyszłości uważać. Dopiero od M15 coś było widać. Szkoda, że za wcześnie wlazłem. Teraz już w dół jadą. Na Sp500 solidny opór na 2138 i bez większego rozpędu się nie obędzie. Tak więc jutro luka w dół na DAX-ie, a ja jeszcze dobrałem S za reszte depo teraz.
nie wiem dlaczego swiezak myslisz ze jak cos sobie wymyslisz to tak musi sie wydarzyc powiem ci ze na gieldzie to tak nie dziala
wskazniki sa czysto losowe rownie dobrze mozesz rzucac moneta na to samo wyjdzie
otwieraj nowe demo konto bo te wyparuje ci przez noc