Pamiętaj że nic nie muszą, mogą uznać to za wybicie i do czwartku maxyŚwieżak44 pisze: PS. Troche mnie przewieźli, ale dalej trzymam. Wskaźniki nagrzane do granic możliwości. Prawdę mówiąc to wczoraj oczekiwałem takiego ruchu.. Wygląda , że zwroty robia za pomoca luk, żeby nie było łatwo. Dziś nie mam czasu grać i znów nie upilnowałem, ale wiecznie teraz rosnać nie będą na DAX-ie. Polecieli za wysoko i muszą skorekcić, żeby dalej rosnąć. Sytuacja nie jest tragiczna. Na 100% musza jeszcze zretestować ta barierę, z którą tyle czasu walczyli, a wtedy sobię wyjdę..
DayTrading: Wtorek 18.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 18.10.2016
Świeżak44 pisze:PS2. NA M15 DAX wygląda jak fałszywe wybicie. Trzymam S. To po prostu będzie dłuższa inwestycja.
Nie chcę się wtrącać, ale czy ty masz plan gry?
Bo wiesz, naczelna zasada forexu to miej plan i trzymaj się planu.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
-
- Fanatyk
Jezu, ludzie o co wy się kłócicie?? Pokazał transakcje, czyli to co prawie nikt tu nie pokazuje i już wielki problem.. Dla mnie to może grac na demo, bez różnicy. Chodzi o sposób gry, podejście, kiedy wchodzi i kiedy wychodzi,interwał itp. Wczoraj Ambasador pokazał parę swoich transakcji i sporo mi to dało do myślenia.. Teraz widzę, że można grac na jeszcze większym interwale i nawet lepiej na tym wychodzić. To są konkretne przykłady gry, a niektórzy oprócz krytyki nic tu nie wnoszą konkretnego. Tak więc z mojej strony brawo dla obu panów, ze pokazali jak grają.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Świeżak44 pisze:Jezu, ludzie o co wy się kłócicie?? Pokazał transakcje, czyli to co prawie nikt tu nie pokazuje i już wielki problem.. Dla mnie to może grac na demo, bez różnicy. Chodzi o sposób gry, podejście, kiedy wchodzi i kiedy wychodzi,interwał itp. Wczoraj Ambasador pokazał parę swoich transakcji i troche mi to dało do myślenia. Teraz widzę, że można grac na jeszcze większym interwale i nawet lepiej na tym wychodzić. To są konkretne przykłady gry, a niektórzy oprócz krytyki nic tu nie wnoszą konkretnego. Tak więc z mojej strony brawo dla obu panów, ze pokazali jak grają.

pewnie że każdy może swoje zdanie tu wnieść, może ci sie podobać nawet geografia wyspy barakoza,
po za tym że to forum Forex nawigator i temat jest jeden,!!!
jak nie masz dostepu do pierwszej strony DT to ci wkleje,
i jak piszesz że ktos kiedys cos żle tu pisał najpierw porównaj swoje ryciny do tego kogoś, dopiero krytyka tamtego
nie problem w paru sie skrzyknąć i tu na ogólnym jezdzić po dobrych wykresach, i pokazywać staty nic nie wnoszące,
tylko pozostajesz sam jeden i 100 oglądających cie w rezyserce jak robisz teatrzyk z tytułem UDO sie i sie nie udało na daxie
eDziowi coś ciężko wywalić ponad intra high, poruszał się w takiej konsoli, szukam momentu jak miśki przejmą inicjatywę
Odnośnie brexitu
"Bardzo prawdopodobne, że, Brexit będzie wymagał ratyfikacji ze strony parlamentu"

"Bardzo prawdopodobne, że, Brexit będzie wymagał ratyfikacji ze strony parlamentu"

"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

chcesz powiedziec ze chca sie z tego pomyslu wycofac to by oznaczalo ze funt wyleci w kosmosajron pisze:Odnośnie brexitu
![]()

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Mozliwe.
Gdyby taki scenariusz miał sie zrealizować byłby to najwiekszy przekręt bankstery w naszych czasach
Gdyby taki scenariusz miał sie zrealizować byłby to najwiekszy przekręt bankstery w naszych czasach
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

i ja Wam powiem szczerze że od początku tak właśnie to sobie wyobrażam ....ajron pisze:Mozliwe.
bo to że lud tak chce to nie znaczy że tak będzie ....
Krym też dobrowolnie chciał do Rosji i udało się to dopiero siłą .....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!