-- Dodano: śr 12-10-2016, 7:29 --
zmieni zdani gdy pojawi się niepokój i jen zacznie zyskiwaćBOJ'S HARADA: DON'T THINK RECENT STERLING DECLINES WOULD HAVE A DIRECT NEGATIVE IMPACT ON JAPAN'S ECONOMY, PRICES
zmieni zdani gdy pojawi się niepokój i jen zacznie zyskiwaćBOJ'S HARADA: DON'T THINK RECENT STERLING DECLINES WOULD HAVE A DIRECT NEGATIVE IMPACT ON JAPAN'S ECONOMY, PRICES
i spadać bedzie, ale prawdziwa przygoda na EUR/JPYpr7emo pisze:farciarz chyba coś wymyśliłeś pożytecznego przez sen bo edek spada
dokładnie, powodem nie jest sytuacja w Europie tylko to funt w jakiś sposób ciągnie za sobą euroFarciarz pisze:i spadać bedzie, ale prawdziwa przygoda na EUR/JPYpr7emo pisze:farciarz chyba coś wymyśliłeś pożytecznego przez sen bo edek spada![]()
funta bym dzis zostawił, wrócimy do niego może jutro, jak natrzepiemy pipsów na EJ
PS cos złego zaczyna sie dziać z EURO i widać to po wykresach
to czemuś majster sprzedałeś USD/JPY, skąd ten pomysł, ujek ma środowisko konsoli z tendencją raczej lekkiego UP, wiec uwagapr7emo pisze:dokładnie, powodem nie jest sytuacja w Europie tylko to funt w jakiś sposób ciągnie za sobą euroFarciarz pisze:i spadać bedzie, ale prawdziwa przygoda na EUR/JPYpr7emo pisze:farciarz chyba coś wymyśliłeś pożytecznego przez sen bo edek spada![]()
funta bym dzis zostawił, wrócimy do niego może jutro, jak natrzepiemy pipsów na EJ
PS cos złego zaczyna sie dziać z EURO i widać to po wykresach
znałem kiedys jednego, co wszystkich przekonywał, że dla niego wejscie nie ma znaczenia i tak jego hedge zarabia, skończył z wyczystka ok 30k i slad po nim zaginął, matematyki nie oszukasz hedgempr7emo pisze:taka strategia, kiedy jest wczesna godzina i cena utworzyła szczyt nad ceną otwarcia to biorę eSkę, kładę wyżej zlecenie przeciwstawne i tak hedżuje,,,
nie zakładam że scenariusz jest pewny na 100% ale za to strategia to moje narzędzie do grania
biorę teraz dwie eski i zakładam przeciwstawne oczekujące wyżej wielkości jednej eski
wyższy poziom eS zwiększa prawdopodobieństwo, nie jestem milioner ale mam intuicję że forex polega na podejmowaniu decyzji w warunkach wysokiego prawdopodobieństwa zajścia jakichś wydarzeń