DayTrading: Środa 12.10.2016
Re: DayTrading: Środa 12.10.2016
i to dogłębnie zrozumiećPipsKong pisze:niektórzy stąd twierdzą by zrozumieć Forex wystarczy 15 minut .....Tolmonnika pisze: Sorki że to piszę ,ale nieraz wygląda to jak dziecko który nauczyło się w szkole literki "A" i po przyjściu do domu mówi "Tato ja już umie pisać" -nie daj się podpuszczać
![]()

Przemo o nic nie pyta, ale i on i ja wiemy, że to co napisał działać nie będzie
jazda

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- fxmagazine
- Stały bywalec
EURUSD w tej chwili oporem pozostaje strefa ZZB przy mierzeniu 50%. Jeżeli chodzi o wsparcia, te wynikają z położenia punktu D dla potencjalnego układu harmonicznego. Pierwszy ważny poziom znajduje się przy mierzeniu 78.6%, mamy tutaj dodatkowo z clustrem czyli zgrupowaniem mierzenia wewnętrznego z zewnętrznym 161.8% (fala BC).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Teraz ważny opór na 2579. Jak to przejda to następny przystanek dopiero 10631. Ale bez USA to raczej ciężko będzie
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
pokaż mi swoje wyniki, a powiem Ci kim jesteś .......Farciarz pisze:
i to dogłębnie zrozumieć![]()
jazda
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Świeżak44 pisze:Teraz ważny opór na 2579. Jak to przejda to następny przystanek dopiero 10631. Ale bez USA to raczej ciężko będzie
2579 na czym taki poziom ?
nie chcę od ciebie pieniedzy i twojej opinii, jak chcesz ogladać wyniki to pogadaj z FXMagiem i jego kumlami z Consilium Invest, ładne gandziorki mająPipsKong pisze:pokaż mi swoje wyniki, a powiem Ci kim jesteś .......Farciarz pisze:
i to dogłębnie zrozumieć![]()
jazda
musisz zrozumieć, zeby później zobaczyć

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
wyniki prawdziwych traderów widziałem , a takich krzykaczy jak Ty to jest na pęczki ....Farciarz pisze:
nie chcę od ciebie pieniedzy i twojej opinii, jak chcesz ogladać wyniki to pogadaj z FXMagiem i jego kumlami z Consilium Invest, ładne gandziorki mają
za rok już Cię tutaj pewnie nie będzie, albo po kolejnej porażce założysz kolejny nick ....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
pewnie masz rację, jak zawszePipsKong pisze:wyniki prawdziwych traderów widziałem , a takich krzykaczy jak Ty to jest na pęczki ....Farciarz pisze:
nie chcę od ciebie pieniedzy i twojej opinii, jak chcesz ogladać wyniki to pogadaj z FXMagiem i jego kumlami z Consilium Invest, ładne gandziorki mają
za rok już Cię tutaj pewnie nie będzie, albo po kolejnej porażce założysz kolejny nick ....

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Już się całkowicie pogubiłem o czym piszesz !!!kolbi123 pisze:Świeżak44 pisze:Teraz ważny opór na 2579. Jak to przejda to następny przystanek dopiero 10631. Ale bez USA to raczej ciężko będzie
2579 na czym taki poziom ?

w jakim świecie żyjesz ???
Ostatnio zmieniony 12 paź 2016, 10:55 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.