Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
Support sprawnie rozwiazal problem Non-residenta w Californii bez waznego nru SSN, tylko czekam troche dlugo na otworzenie konta
. Wiec pytanie do reszty, skoro kilkoro zaglosowalo in favour of Oanda, ile wy srednio czekalsicie na konto?
Btw. Czy jesli mam konto w tym samym banku co Oanda /JP Morgan Chase/ to jest szansa ze cala procedura dodawania srodkow odbedzie siew ciagu jednego dnia?

Btw. Czy jesli mam konto w tym samym banku co Oanda /JP Morgan Chase/ to jest szansa ze cala procedura dodawania srodkow odbedzie siew ciagu jednego dnia?
U mnie procedura przelewu z BZ WBK do nich trwała jeden dzień. Przelew przed 12, a około 20 już pieniądze były na koncie na Oandzie, także jeśli masz w tym samym banku to pewnie będzie jeszcze szybciejwrm_pl pisze:Support sprawnie rozwiazal problem Non-residenta w Californii bez waznego nru SSN, tylko czekam troche dlugo na otworzenie konta. Wiec pytanie do reszty, skoro kilkoro zaglosowalo in favour of Oanda, ile wy srednio czekalsicie na konto?