dla mnie gbpjpy to nieznany styl muzycznywarmia pisze:Jak Ci zupa z żółwia nie smakuje ( co zalecane wyjscie 1-wsze korzystne otwarcie - co prawda już jest 200% ) to mozna przyjrzec sie GeJowi własnie ruszył.pr7emo pisze:
ehh dopłynąłem do kilku procent zysku dzisiaj i nie wiem czy wchodzić teraz w pozycję,
DayTrading: Piątek 30.09.2016
Re: DayTrading: Piątek 30.09.2016
Ja tez- ale spread odnosze do zmiennosci ( wtedy wiadomo , który mały)pr7emo pisze:dla mnie gbpjpy to nieznany styl muzycznywarmia pisze:Jak Ci zupa z żółwia nie smakuje ( co zalecane wyjscie 1-wsze korzystne otwarcie - co prawda już jest 200% ) to mozna przyjrzec sie GeJowi własnie ruszył.pr7emo pisze:
ehh dopłynąłem do kilku procent zysku dzisiaj i nie wiem czy wchodzić teraz w pozycję,, gram na parach z naprawdę małym spreadem
Przypomniałem sobie, że poleci w dół. Dziękuję i przepraszam.fx-technik pisze:Pisałem dokąd Edek leci i dlaczego...
Chciałem też poznać prognozy innych osób.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

http://biznes.onet.pl/wiadomosci/finans ... ing/5bn8bt
http://pulsinwestora.pb.pl/4635256,5228 ... i-do-hossy
http://pulsinwestora.pb.pl/4635256,5228 ... i-do-hossy
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2016, 12:13 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Para USD/MXN.
Przebicie linii trendu na wykresie dziennym i utworzenie strefy Supply (Podaży) z potencjałem na ruch ceny w dół.
Większe prawdopodobieństwo jeżeli będzie potwierdzenie na wykresie H4 z przełamaniem kolejnej wzrostowej linii trendu.
Przebicie linii trendu na wykresie dziennym i utworzenie strefy Supply (Podaży) z potencjałem na ruch ceny w dół.
Większe prawdopodobieństwo jeżeli będzie potwierdzenie na wykresie H4 z przełamaniem kolejnej wzrostowej linii trendu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
---> Podaż i Popyt ---> Sukces!
Zapraszam do kontaktu.
Dział Supply & Demand trading
. . . . . . . .(link w profilu)
Zapraszam do kontaktu.
Banki zwalniaja to normalne bo dzis wystarczy zatrudnic 3 traderow mnie lutka i Tomasza i kase robimy na potege w dax trading room 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
wlazłem sobie w S , ale te Mexykańce to dziwne ludki i nie wiadomo co tutaj się wydarzy ;/Deszcz pisze:Para USD/MXN.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Dawid posługujesz sie widłami Andrews Pitchforka?:)DavidFx pisze:Banki zwalniaja to normalne bo dzis wystarczy zatrudnic 3 traderow mnie lutka i Tomasza i kase robimy na potege w dax trading room
wrzuć tu na gj wydaje mi sie że sensownie to wygląda, h1
Może i racja, wa kazdym razie szansa na shorta jest duża, co dodatkowo wczoraj potwierdziło podniesiene stóp procentowych o 0,5%.PipsKong pisze:wlazłem sobie w S , ale te Mexykańce to dziwne ludki i nie wiadomo co tutaj się wydarzy ;/Deszcz pisze:Para USD/MXN.
---> Podaż i Popyt ---> Sukces!
Zapraszam do kontaktu.
Zapraszam do kontaktu.
w Meksyku ???Deszcz pisze: Może i racja, wa kazdym razie szansa na shorta jest duża, co dodatkowo wczoraj potwierdziło podniesiene stóp procentowych o 0,5%.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...