no masz, sam awatar i wszystko wiadomo, że to poważny inwestorDavidFx pisze:ja wole dluzej potrzymac niz sie pchac na kilka minut

to co grasz Dawidzie?
no masz, sam awatar i wszystko wiadomo, że to poważny inwestorDavidFx pisze:ja wole dluzej potrzymac niz sie pchac na kilka minut
Tomasz196407 pisze:no masz, sam awatar i wszystko wiadomo, że to poważny inwestorDavidFx pisze:ja wole dluzej potrzymac niz sie pchac na kilka minut![]()
to co grasz Dawidzie?
prp odwrotnieDavidFx pisze:Tomasz196407 pisze:no masz, sam awatar i wszystko wiadomo, że to poważny inwestorDavidFx pisze:ja wole dluzej potrzymac niz sie pchac na kilka minut![]()
to co grasz Dawidzie?
gram daxa bo waluty sa juz niepewne a dax pewny jak slonce
to po co sobie sam zwiekszasz ryzyko i piszesz o Banku który upada i kupujesz cos co w srodku moze byc pusteDavidFx pisze:dziwi mnie ze ludzie sie procesuja z bankami - brokerami ze wlezli nie w ta strone zwalilo sie na pysk i zadaja jeszcze kasy to jest absurd totalny
ale kto ci powiedzial ze to co sie dzieje ma wplyw na wykres no wiec nie ma wykres gieldowy zyje wlasnym zyciemTomasz196407 pisze:to po co sobie sam zwiekszasz ryzyko i piszesz o Banku który upada i kupujesz cos co w srodku moze byc pusteDavidFx pisze:dziwi mnie ze ludzie sie procesuja z bankami - brokerami ze wlezli nie w ta strone zwalilo sie na pysk i zadaja jeszcze kasy to jest absurd totalny
pojecie wzgledne dax jak dax wszedzie te same numery wykrecaja i to na koszt obywatela III rzeszy UEPipsKong pisze:DAX to zło
no wiadomo ;]DavidFx pisze:pojecie wzgledne dax jak dax wszedzie te same numery wykrecaja i to na koszt obywatela III rzeszy UEPipsKong pisze:DAX to zło