DayTrading: Piątek 30.09.2016
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 30.09.2016
bardzo dobre:))DavidFx pisze:ja wole dluzej potrzymac niz sie pchac na kilka minut
na obligacjach w odróżnieniu od bloomberga nie ma atmosfery kryzysu, sp500 wszedł w zieleń
-- Dodano: pt 30-09-2016, 11:14 --
ja walę eLkę na uJku i trzymam kilka godzin
-- Dodano: pt 30-09-2016, 11:14 --
ja walę eLkę na uJku i trzymam kilka godzin
ja niby też wolę , ale chyba sobie kupię jakieś okulary co zamieniają czerwień na zieleń bo już mnie drażni ten kolor ;/;/lutek pisze:bardzo dobre:))DavidFx pisze:ja wole dluzej potrzymac niz sie pchac na kilka minut

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Jak DB bedzie rósł w takim tempie - to przykro mi ale w poniedziałek posty na forum będzie pisał
już sekretarz ( nie wiem czy tak trafne).

już sekretarz ( nie wiem czy tak trafne).

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... omosc.htmlW materiałach prasowych z tego wydarzenia po raz pierwszy białoruski MON użył zwrotu "separatyści"
-- Dodano: pt 30-09-2016, 11:30 --
ehh dopłynąłem do kilku procent zysku dzisiaj i nie wiem czy wchodzić teraz w pozycję, wydaje mi się że jest skonsolidowany rynek, czy wstrzymać się do godziny 15:00 i wtedy świeżo wziąć jakieś grubsze pozycje...
nie wiem jaką strategie dziś grać, duże range, skalp może nie być właściwy
-- Dodano: pt 30-09-2016, 11:32 --
kiedy są duże ruchy i wchodzi cena w konsolę to chyba można spędzać mniej czasu przed wykresem, niż łapać podobny oczekiwany utarg cały dzień...
- fx-technik
- Fanatyk
Pisałem dokąd Edek leci i dlaczego...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
pisales i dziekujemy za to wiecej nie potrzebujemyfx-technik pisze:Pisałem dokąd Edek leci i dlaczego...

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Dziś ostatni więc edek może się tu zatrzymał i koniec rockenrolla na M. 

Jak Ci zupa z żółwia nie smakuje ( zalecane wyjscie 1-wsze korzystne otwarcie - co prawda już jest 200% ) to mozna przyjrzec sie GeJowi własnie ruszył.pr7emo pisze:
ehh dopłynąłem do kilku procent zysku dzisiaj i nie wiem czy wchodzić teraz w pozycję,