DayTrading: Czwartek 29.09.2016
Re: DayTrading: Czwartek 29.09.2016
Kusus zegnaj plakać nie bedziemy
Mozecie sobie grac nawet na 10s albo wlaczyc turbo power - otwierac i zamykac pozycje w mniej niz sekunde. Nic mi do tego. Chodzi mi o sposob wyrazania tego co robicie na forum. Jest denny i tyle. Kumasz to czy nie?
Swiezak jak twoje L na daxie opowiedz nam o nich 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Cześć, forum w dawnym wydaniu umarło i nic tego nie wróci.Kusus pisze:Mozecie sobie grac nawet na 10s albo wlaczyc turbo power - otwierac i zamykac pozycje w mniej niz sekunde. Nic mi do tego. Chodzi mi o sposob wyrazania tego co robicie na forum. Jest denny i tyle. Kumasz to czy nie?
Ludzie się się poprzenosili do małych grup społecznościowych i tam się dzielą swoją wiedzą, strategią, analizą.
Ale żeby nie było to Kangur spada, kto chce niech się podłączy.
Przyszła jesień czas na forex
Siemanko ;]

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Kusus wyzywam Cie na pojedynekKusus pisze:Mozecie sobie grac nawet na 10s albo wlaczyc turbo power - otwierac i zamykac pozycje w mniej niz sekunde. Nic mi do tego. Chodzi mi o sposob wyrazania tego co robicie na forum. Jest denny i tyle. Kumasz to czy nie?
Napisałem, przecież że wyszedłem z niewielkim zyskiem, dokłądnie 10,71złDavidFx pisze:Swiezak jak twoje L na daxie opowiedz nam o nich

Masz niedowiarku. Nie chciało rosnąć to się pożegnałem..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2016, 13:02 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 2 razy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Witam wszystkich.
Od 2 tygodni czytam codziennie wasze wypowiedzi.
Dziękuję za pomoc.
Od 2 tygodni czytam codziennie wasze wypowiedzi.
Dziękuję za pomoc.
kangur kończy właśnie spadki gramy dalej na wzrosty
To nie czytaj. Ciągle się nas czepiasz. Nic nie wnosić do forum. Ani wejść, ani trejdów, ani informacji newsów, tylko się czepiasz..Kusus pisze:Mozecie sobie grac nawet na 10s albo wlaczyc turbo power - otwierac i zamykac pozycje w mniej niz sekunde. Nic mi do tego. Chodzi mi o sposob wyrazania tego co robicie na forum. Jest denny i tyle. Kumasz to czy nie?

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.