Wynik ładny. Ale otwierasz 2 loty bez SL? PLN ma to do siebie, że ruchy cen czasami są wręcz szalone.Woolf pisze:A może zróbmy coś pozytywnego z tych waszych trejdów? Może ktoś się czegoś nauczy. Skoro tak fajnie skalpujecie rynek to może warto to opisać?Świeżak44 pisze:Napisałem, przecież że wyszedłem z niewielkim zyskiem, dokłądnie 10,71złDavidFx pisze:Swiezak jak twoje L na daxie opowiedz nam o nichAle na plus.. Gra się tak jak wykres pozwala.
Masz niedowiarku. Nie chciało rosnąć to się pożegnałem..
A tu moje dwa dni grania...
DayTrading: Czwartek 29.09.2016
Re: DayTrading: Czwartek 29.09.2016
Dzieki za plik, dobra robota jakby nie byłoWoolf pisze:A może zróbmy coś pozytywnego z tych waszych trejdów? Może ktoś się czegoś nauczy. Skoro tak fajnie skalpujecie rynek to może warto to opisać?Świeżak44 pisze:Napisałem, przecież że wyszedłem z niewielkim zyskiem, dokłądnie 10,71złDavidFx pisze:Swiezak jak twoje L na daxie opowiedz nam o nichAle na plus.. Gra się tak jak wykres pozwala.

[quote="lutek"]akcje pzu zleciały na dno może czas kupić:))
Akcje PZU poleciały bo dziś dzień ustalenia prawa do dywidendy
Akcje PZU poleciały bo dziś dzień ustalenia prawa do dywidendy

Witam, strasznie dużo wejść. Moim skromnym zdaniem otwierając pozycje po 1 - 2 loty wystarczyłoby zrobićWoolf pisze:A może zróbmy coś pozytywnego z tych waszych trejdów? Może ktoś się czegoś nauczy. Skoro tak fajnie skalpujecie rynek to może warto to opisać?Świeżak44 pisze:Napisałem, przecież że wyszedłem z niewielkim zyskiem, dokłądnie 10,71złDavidFx pisze:Swiezak jak twoje L na daxie opowiedz nam o nichAle na plus.. Gra się tak jak wykres pozwala.
1 - max 3 wejścia żeby zrobić ten wynik w ciągu dnia. Masz tak kilka wejść z zyskiem 500, 700 zl i o takich zagraniach mówię. Bo chyba szkoda stawiać 1 czy 2 loty żeby zabrać 50 zl.... Przeinwestowane zagrania moim zdaniem. Najważniejsze, że na plus
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
Dokąd zmierza rzeźnik? Kabel mu nie pomaga na tym 1.30. Jestem pewien że na sesji azjatyckiej rzeźnik wybije w kosmos, ale do tego czasu mogę zejść na zawał.
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
- fx-technik
- Fanatyk
Generalnie, to pewnie up, ale chyba będziesz musiał jeszcze cofkę wytrzymać!boogyman pisze:Dokąd zmierza rzeźnik? Kabel mu nie pomaga na tym 1.30. Jestem pewien że na sesji azjatyckiej rzeźnik wybije w kosmos, ale do tego czasu mogę zejść na zawał.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
do zawałów musisz się niestety przyzwyczaićboogyman pisze:Dokąd zmierza rzeźnik? Kabel mu nie pomaga na tym 1.30. Jestem pewien że na sesji azjatyckiej rzeźnik wybije w kosmos, ale do tego czasu mogę zejść na zawał.

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
fxtechnik mam nadzieję , że masz rację. Czyżby na 132.00 się zatrzyma. Już nie mam za co dobrać L taki zapakowany jestem.
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
7LT trwa dalej 
-- Dodano: 29 wrz 2016, 15:36 --
Bankster's Time is OVER!!!

-- Dodano: 29 wrz 2016, 15:36 --
Bankster's Time is OVER!!!

-
- Bywalec
Witam wszystkich jestem nowy na forum. I od razu pytanie - co myślicie o parce USD/CAD - zająłem longa i się zastanawiam czy jest szansa cofnięcia do poziomu w okolicach 1.3174 ??