-- Dodano: czw 29-09-2016, 17:27 --
Gdzie się wszyscy podziali ?
Chyba 130 pkt na Daxie nikogo nie rozjechało ?
Nie wiem czy mam rację, czy nie...boogyman pisze:fxtechnik mam nadzieję , że masz rację. Czyżby na 132.00 się zatrzyma. Już nie mam za co dobrać L taki zapakowany jestem.
pr7emo pisze:ropa ciągnie up, wczoraj najdłuższa świeczka od Lipca a dziś kontynuacja i teraz włączyła się wczorajsza dynamika
dodam ze sesja us robią tą dynamikę
wykres dla miłośników korelacji z kangurem i cadem
racja ten scenariusz zagościł na długoRafal152 pisze:pr7emo pisze:ropa ciągnie up, wczoraj najdłuższa świeczka od Lipca a dziś kontynuacja i teraz włączyła się wczorajsza dynamika
Proponuje się już rozglądać za S .
Ciągną tylko na koniec miesiąca póżniej wracamy do spadkówi trzymać 2 tygodnie
Pażdziernik miesiąc w którym rosną zapasy .pr7emo pisze:racja ten scenariusz zagościł na długoRafal152 pisze:pr7emo pisze:ropa ciągnie up, wczoraj najdłuższa świeczka od Lipca a dziś kontynuacja i teraz włączyła się wczorajsza dynamika
No właśnie. Rafał weź to wytłumacz. Nie dogadali sie na OPEC a ciągna tą ropę jakby się za tydzień miała skończyć. Czy może czegoś nie wiemy? To nie ma sensu..Rafal152 pisze:pr7emo pisze:ropa ciągnie up, wczoraj najdłuższa świeczka od Lipca a dziś kontynuacja i teraz włączyła się wczorajsza dynamika