takie byly moje pierwsze slowa jak ujrzalem forex ponad 4 lata temuTsunamiPL pisze:Traktujesz rynek jak bankomatDavidFx pisze:Świeżak to dla Ciebie
ustaw sobie na tapete![]()
cytuje: "ku*wa to maszynka do robienia pieniedzy"

az sie lezka w oku kreci

takie byly moje pierwsze slowa jak ujrzalem forex ponad 4 lata temuTsunamiPL pisze:Traktujesz rynek jak bankomatDavidFx pisze:Świeżak to dla Ciebie
Świeżak pewnie też myśli, że wyrwie się z biedy i uwolni od pracy i codziennej jazdy pociągiemDavidFx pisze:takie byly moje pierwsze slowa jak ujrzalem forex ponad 4 lata temuTsunamiPL pisze:Traktujesz rynek jak bankomatDavidFx pisze:Świeżak to dla Ciebie
cytuje: "ku*wa to maszynka do robienia pieniedzy"
az sie lezka w oku kreci
kiedys mu sie uda poki co jest w czarnej dopieTsunamiPL pisze: Świeżak pewnie też myśli, że wyrwie się z biedy i uwolni od pracy i codziennej jazdy pociągiem
Brawo! Robi wrażenie.. Czyli posłuchałes mnie jednak. chciałeś tam L-ki brac rano. Nawet nie wiedziałem, ze zmieniłeś: http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/133855DavidFx pisze:Świeżak to dla Ciebie
ustaw sobie na tapete
Jak przestanę robić błędy to mi się uda. Dziś zrobiłem 2 (łapanie lawiny i S przed oporem na SP500).DavidFx pisze:kiedys mu sie uda poki co jest w czarnej dopieTsunamiPL pisze: Świeżak pewnie też myśli, że wyrwie się z biedy i uwolni od pracy i codziennej jazdy pociągiem