Świeżak44 pisze:Wskaźniki mówią, że dmuchają balona na daxiku, ale to i tak rośnie.
Ruch jest trochę dziwny bo bez korekt, ale to jest takla euforia jak pisałem też sie zdarza.
Świeżak44 pisze:Wskaźniki mówią, że dmuchają balona na daxiku, ale to i tak rośnie.
,warmia pisze:Swieży, wskazniki mają to do siebie , że służą jednym dokładnie przeciwstawnie do tego co innym.Świeżak44 pisze:Trend jest tak silny że nawet jak wskaźniki spadają to wykres rośnie...
( Najlepiej sprawdzają się na szkoleniach).
Zgadzam się ...po obu stronachbanan_czikita pisze:,warmia pisze:Swieży, wskazniki mają to do siebie , że służą jednym dokładnie przeciwstawnie do tego co innym.Świeżak44 pisze:Trend jest tak silny że nawet jak wskaźniki spadają to wykres rośnie...
( Najlepiej sprawdzają się na szkoleniach).
nieprawda... po prostu 99% nieodpowiednio z nich korzysta
Jak dla mnie, na pierwszy rzut oka, to otwierasz za duże pozycje w stosunku do kapitału. Max strata na jednej pozycji to 0,5 -1% kapitału.Prist pisze:Cześć,
offtopic,
wstawiam linka do mojego myfxbooka. Wiem że jest lipa i proszę o konstruktywną krytykę. Pozdrawiam
https://www.myfxbook.com/portfolio/finder/1793484
To może otwórz konto real jak tu ktoś sugerował. Momentalnie zaczniesz zarabiaćŚwieżak44 pisze:Można powiedzieć, że ten wystrał z wczoraj przełożyli na dzisiaj.. No cóż, jeden kardynalny błąd o 11.05 (SSSS na DAX-ie) i nowe konto trzeba będzie zakładać.. Tak się kończy gra przeciw silnemu trendowi, który nawet nie chce się korekcić..
nie złamiesz, ale bez wulgaryzmów proszę...warmia pisze:Jak napiszę teraz gdzie w 4 przypadkach na 5 (z szansą na sukces) nalezy wejsc w GeJa -to złamię regulamin?
(Szansa na sukces rozumiana jako potencjalny target większy niz stop )