DayTrading: Czwartek 22.09.2016
Re: DayTrading: Czwartek 22.09.2016
Trend jest tak silny że nawet jak wskaźniki spadają to wykres rośnie...
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Swieży, wskazniki mają to do siebie , że służą jednym dokładnie przeciwstawnie do tego co innym.Świeżak44 pisze:Trend jest tak silny że nawet jak wskaźniki spadają to wykres rośnie...
( Najlepiej sprawdzają się na szkoleniach).
Tak a Jarka maja zamknac w ZOOjen-yy pisze:Stonoga na twitterze:
"Jutro po zamknięciu parkietu dymisja Pani Szydło?"
Ciekawe?![]()
Może zagrać przeciwko PLN?
- fx-technik
- Fanatyk
Tylko pokazuję, że dojechał tam, gdzie pisałem, tylko z opóźnieniem.kolbi123 pisze:fx-technik pisze:
Dax pod prąd?.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Oszukały mnie wskaźniki, zwłaszcza od 12:00.. Powinno już spadac na DAX-ie a to cały czas idzie w górę.. System do poprawki/uzupełnienia, albo skalping forever 

Miałem coś pisać o wrózach "m"aciejach- ale się powstrzymałem.
Wskaźniki mówią, że dmuchają balona na daxiku, ale to i tak rośnie.
Ewentualny skalping jest dostępny tylko właścicielowi platformy- nie tędy droga.Świeżak44 pisze:Oszukały mnie wskaźniki, zwłaszcza od 12:00.. Powinno już spadac na DAX-ie a to cały czas idzie w górę.. System do poprawki/uzupełnienia, albo skalping forever
Można powiedzieć, że ten wystrał z wczoraj przełożyli na dzisiaj.. No cóż, jeden kardynalny błąd o 11.05 (SSSS na DAX-ie) i nowe konto trzeba będzie zakładać.. Tak się kończy gra przeciw silnemu trendowi, który nawet nie chce się korekcić.. 

a może po prostu te wskaźniki w róznych sytuacjach rynkowych działają inaczej, jak sie sytuacja po 12stej powtórzy za kilka dni, napewno zadziałaja dokładnie tak samo jak dzis po 12stejŚwieżak44 pisze:Oszukały mnie wskaźniki, zwłaszcza od 12:00.. Powinno już spadac na DAX-ie a to cały czas idzie w górę.. System do poprawki/uzupełnienia, albo skalping forever
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.