DayTrading: Wtorek 06.09.2016
Re: DayTrading: Wtorek 06.09.2016
świeczki m5 na eDku powinny mieć chociaż 10% długości świeczki wybiciowej z 16:00
A skąd wziąłeś taką zasadę?pr7emo pisze:świeczki m5 na eDku powinny mieć chociaż 10% długości świeczki wybiciowej z 16:00
z nikąd ale skoro cena wróci do punktu sprzed 16:00 to mogliby się żwawiej ruszaćFatCows pisze:A skąd wziąłeś taką zasadę?pr7emo pisze:świeczki m5 na eDku powinny mieć chociaż 10% długości świeczki wybiciowej z 16:00

Liczysz na powtórkę z 2 września?pr7emo pisze:z nikąd ale skoro cena wróci do punktu sprzed 16:00 to mogliby się żwawiej ruszaćFatCows pisze:A skąd wziąłeś taką zasadę?pr7emo pisze:świeczki m5 na eDku powinny mieć chociaż 10% długości świeczki wybiciowej z 16:00

-
- Gaduła
pr7emo pisze: z nikąd ale skoro cena wróci do punktu sprzed 16:00

ja to chyba mam pecha - co zajrze tu po jakiejs przerwie z nadzieja ze wreszcie pojawil sie ktos z kim mozna sensownie wymienic poglady to czytam takie kwiatki jak ten wyzej i znowu nie chce sie tu szybko zagladac bo czlowiek by ze smiechu sie wykonczyl

jak mozna, po takiej swieczce powstalej na poteznym wsparciu w wyniku niemal przekreslenia podwyzki we wrzesniu, pisac takie "cuś" to sie w glowie nie miesci
na pewno ciekawiej by to wyglądało niż konsolidacja od 18:00 do północyFatCows pisze:Liczysz na powtórkę z 2 września?pr7emo pisze:z nikąd ale skoro cena wróci do punktu sprzed 16:00 to mogliby się żwawiej ruszaćFatCows pisze: A skąd wziąłeś taką zasadę?
-- Dodano: wt 06-09-2016, 17:48 --
grałem co widzę, mianowicie świeczki schodziły w dół nie było mowy o dalszej kontynuacji tej świecy wybiciowejbanan_czikita pisze:pr7emo pisze: z nikąd ale skoro cena wróci do punktu sprzed 16:00![]()
ja to chyba mam pecha - co zajrze tu po jakiejs przerwie z nadzieja ze wreszcie pojawil sie ktos z kim mozna sensownie wymienic poglady to czytam takie kwiatki jak ten wyzej i znowu nie chce sie tu szybko zagladac bo czlowiek by ze smiechu sie wykonczyl![]()
jak mozna, po takiej swieczce powstalej na poteznym wsparciu w wyniku niemal przekreslenia podwyzki we wrzesniu, pisac takie "cuś" to sie w glowie nie miesci
były szanse na powrót i następnie marsz do góry już bez danych
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EU-geometria AB=CD
- marcinmijagi
- Pasjonat
Jestem za "S"
Cytaty, pipsów nie dają.
A może jakiś wykresik?Ambasador pisze:Ja właśnie szybki trejd po pracy.
2/2 +780 pln
Co to za samobójcy łapią eS na EDku?
Powtórki z rozrywki (szybkiego spadku, jak onegdaj) nie będzie.
Bemowo1 kiedy się poddasz i weźmiesz L?
Powtórki z rozrywki (szybkiego spadku, jak onegdaj) nie będzie.
Bemowo1 kiedy się poddasz i weźmiesz L?