zadzwon do nich i sie dowiedz czy mozesz cisnac pozycje 3 lataKusus pisze:Witam,
Jak tam leci u was ?:)
Ja trzymam AUD'y juz prawie pol roku i tyle z mojego ForexuCiekawe jaka jest granica progu bolu w Admiral Markets : )
Mozna trzymac np. 3 lata ?:)
DayTrading: Środa 24.08.2016
Re: DayTrading: Środa 24.08.2016
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
zadziała co do pipsa, już miałem S i L, a teraz jestem poza kupie dokładnie na 132,10, bo będzie jeszcze jedno zejście, a potem polecę w górę, jak możesz
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
nie musze wiedziec gdzie cena pojdzie patrze co oni graja i robie to samo podazam za sloniem a nie narzucam swoje iluzje na wykres 
Farciarz oczywiscie ze nie zadziala bo niby dlaczego mialoby zadzialac spodziewaj sie niespodziewanego
Farciarz oczywiscie ze nie zadziala bo niby dlaczego mialoby zadzialac spodziewaj sie niespodziewanego
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Witam,
Eu - jak mają spadać to może tak: pzdr
Eu - jak mają spadać to może tak: pzdr
SEE YADavidFx pisze:nie musze wiedziec gdzie cena pojdzie patrze co oni graja i robie to samo podazam za sloniem a nie narzucam swoje iluzje na wykres
133,70 jest celem, ale trudno powiedzieć kiedy, nie znam na to odpowiedzi, może być po drodze kilka korekt zmylających, ale nie musi, jednakże wszystko będzie widać jak na talerzu
to co widzisz nie jest prawdą, wyjdź z Matrixa, musisz jak NEO wyprzedać czas
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
podwojny szczyt na rzezniku teraz tylko spadki 
edek Up! kontynuacja
czyli tak decyzja podjeta z rana teraz to tylko wkrecanie innych aby sie zapakowali w longi bo potrzeba kapitalu na uplynnienie esek
wszystko jasne jak w kalendarzu
edek Up! kontynuacja
czyli tak decyzja podjeta z rana teraz to tylko wkrecanie innych aby sie zapakowali w longi bo potrzeba kapitalu na uplynnienie esek
wszystko jasne jak w kalendarzu
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
simon000111
- Pasjonat

MożnaKusus pisze:Witam,
Ja trzymam AUD'y juz prawie pol roku i tyle z mojego ForexuCiekawe jaka jest granica progu bolu w Admiral Markets : )
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
7LT trwa dalej ...
Cierpliwość popłaca.
Cierpliwość popłaca.
Masz swoją rację i w nią wierz, a ja mam swoją dla siebie i nie muszę tu się nikomu tłumaczyć.DavidFx pisze:wskaznik to pochodna ceny i jest opozniony wiec sugerowaniem sie tym to jakis nonsens wiadomo przeciez ze jak cena spada wskaznik pokaze wkoncu ze trzeba kupowac a jak wzrosnie ze trzeba sprzedawacTomasz196407 pisze:to teraz co powie wskaźnik nt EUkarnak pisze:
Wskaźnik.![]()
ale to przeciez wszystko widac na wykresie
Nie chodzi o to ile trzymasz ale ile masz equity? Radze co jakis czas czesc wyplacac aby nie zamkneli Ci zlecenia.Kusus pisze:Witam,