Farciarz pisze:Nie daj się oszukać z rana, czyli jak i gdzie wybije rzeźnik
PS. Tym samym rzeźnik podziękuje traderom "jednego trendu"
Farciarz wiem ze bys chcial tak jak namalowales ale to tak nie dziala
zadziała co do pipsa, już miałem S i L, a teraz jestem poza kupie dokładnie na 132,10, bo będzie jeszcze jedno zejście, a potem polecę w górę, jak możesz inwestować na FX, skoro nie wiesz gdzie pójdzie cena
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
DavidFx pisze:nie musze wiedziec gdzie cena pojdzie patrze co oni graja i robie to samo podazam za sloniem a nie narzucam swoje iluzje na wykres
Farciarz oczywiscie ze nie zadziala bo niby dlaczego mialoby zadzialac spodziewaj sie niespodziewanego
SEE YA
133,70 jest celem, ale trudno powiedzieć kiedy, nie znam na to odpowiedzi, może być po drodze kilka korekt zmylających, ale nie musi, jednakże wszystko będzie widać jak na talerzu
to co widzisz nie jest prawdą, wyjdź z Matrixa, musisz jak NEO wyprzedać czas
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
podwojny szczyt na rzezniku teraz tylko spadki
edek Up! kontynuacja
czyli tak decyzja podjeta z rana teraz to tylko wkrecanie innych aby sie zapakowali w longi bo potrzeba kapitalu na uplynnienie esek
wskaznik to pochodna ceny i jest opozniony wiec sugerowaniem sie tym to jakis nonsens wiadomo przeciez ze jak cena spada wskaznik pokaze wkoncu ze trzeba kupowac a jak wzrosnie ze trzeba sprzedawac
ale to przeciez wszystko widac na wykresie
Masz swoją rację i w nią wierz, a ja mam swoją dla siebie i nie muszę tu się nikomu tłumaczyć.