i dolar to usd-indeks notowany po 95
a para usdpln to co innego,

Im większa altyrelia tym lepiej, awesome, teraz się zgadza czemu trochę dziwnie wyglądałŚwieżak44 pisze:Tak jest, spadeczek na początek.. Wszystko się zgadza..PS . To Awesome Oscylator Dziś normalnie mam arsenał wskaźników
-1,3 bez stopa czy nie doszło do stopa ?.Świeżak44 pisze:Jak zwykle za wcześnie wyszedłem ale jest +2k.. Ta podbitka na 10700 kosztowała mnie -1,3k.. typowa spekulacja.. Ogólenie +2k na razie.
-- Dodano: 17 sie 2016, 09:16 --
I teraz trzeba szukac setupu na L na DAX-ie..
-- Dodano: 17 sie 2016, 09:26 --
Miałem L , ale pusciłem..
Z ręki. Staram się nie grać na SL. W sumie to wejście było lepsze niz to drugie gdzie zarobiłem +3,3k, czyli jakbym nie ruszał to bym miał ze +4k a nie 2k. Typowo spekulacyjne podbicie, wycinak zaskoczyło mnie trochę. Na wsaźnikach nic na to nie wskazywało.kolbi123 pisze:-1,3 bez stopa czy nie doszło do stopa ?.Świeżak44 pisze:Jak zwykle za wcześnie wyszedłem ale jest +2k.. Ta podbitka na 10700 kosztowała mnie -1,3k.. typowa spekulacja.. Ogólenie +2k na razie.
-- Dodano: 17 sie 2016, 09:16 --
I teraz trzeba szukac setupu na L na DAX-ie..
-- Dodano: 17 sie 2016, 09:26 --
Miałem L , ale pusciłem..
u mnie też wielkie niezdecydowanie, próbuje znaleźć cos z wyraźnym sygnałem co do kierunku i nic, może po 10.30 danych GBP się coś wyklaruje, na indeksach i parach EUR czy USD niezdecydowanie może być do samej 20.00 i FEDŚwieżak44 pisze:No teraz to nieźle kręcą.. kazdy interwał inny kierunek wskazuje
Świeżak44 pisze:Przegapiłem właśnie dobry setup na S. Chyba wywale to CCI. Głębsza korekta nie do uniknięcia.