DayTrading: Środa 17.08.2016
Re: DayTrading: Środa 17.08.2016
Ludzie powinni zacząć wydawać pieniądze na dobra to wtedy i gospodarka ruszy. Drukują bez tołku hajs i większość trafia na giełde ? To ta cała drukarnia mija się z celem
To najprostszy sposôb do okradadania ludzi z och dorobku. Wydrukowaniemstudolarówki kosztuje 20 centów.Stachuu pisze:Ludzie powinni zacząć wydawać pieniądze na dobra to wtedy i gospodarka ruszy. Drukują bez tołku hajs i większość trafia na giełde ? To ta cała drukarnia mija się z celem
Fałszują pieniądze po prostu. Obywatel za cos takiego idzie do więzienia.
ALe mi wycieli SL przed 30 min na SP500, na samym dołeczku.. Strasznie frustrujące.. Ale dziś i tak gdzieś +3k.. Jak będzie 10 przechodze do reala
ALe mi wycieli SL przed 30 min na SP500, na samym dołeczku.. Strasznie frustrujące.. Ale dziś i tak gdzieś +3k.. Jak będzie 10 przechodze do reala

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
najlepiej to w ogóle nie brać udziału przy takich wydarzeniach jak dzisiaj bo to jak rzucenie monetą, dane i info nie mają kompletnie znaczenia
-- Dodano: 17 sie 2016, 22:11 --
liczy się tylko gdzie większość obstawia i przeciwny kierunek ale my zwykli ludzie tego nie będziemy wiedzieć tak więc rzut monetą i zamykanie oczu jak ktoś ma zajawke na hazard albo obserwacja na uboczu
-- Dodano: 17 sie 2016, 22:11 --
liczy się tylko gdzie większość obstawia i przeciwny kierunek ale my zwykli ludzie tego nie będziemy wiedzieć tak więc rzut monetą i zamykanie oczu jak ktoś ma zajawke na hazard albo obserwacja na uboczu
Snajper strzela
precyzja m1
-- Dodano: 17 sie 2016, 23:04 --
I teraz powinno sie dopie.rdolíc
ale studze emocje
z reszta i tak broker oferuje rynek zlota po 22:50 tylko do obserwacji
tak czy inaczej zaraz łuka mnie wytnie
Ale co mnie nie rozyebie totalnie
to mnie nawet nie draśnie
Ide po
Lucky trades evrybody
precyzja m1
-- Dodano: 17 sie 2016, 23:04 --
I teraz powinno sie dopie.rdolíc
ale studze emocje
z reszta i tak broker oferuje rynek zlota po 22:50 tylko do obserwacji
tak czy inaczej zaraz łuka mnie wytnie
Ale co mnie nie rozyebie totalnie
to mnie nawet nie draśnie
Ide po

Lucky trades evrybody
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
High Leverage Overtrading 

kabel,
jakoś nie zachęca mnie do kupna
jakoś nie zachęca mnie do kupna
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.