DayTrading: Środa 17.08.2016
Re: DayTrading: Środa 17.08.2016
wygląda na to, że przed danymi o GBP, GBP/JPY jest wart kupna, wygląda jakby miał iść dużo wyżej niż 132, byki zaczynają przeciągać szalę na swoją stronę
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Bardziej sugeruję L na kablu, a nie na rzeźniku. Na kablu jesteśmy nad taśmą, a tutaj podFarciarz pisze:wygląda na to, że przed danymi o GBP, GBP/JPY jest wart kupna, wygląda jakby miał iść dużo wyżej niż 132, byki zaczynają przeciągać szalę na swoją stronę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
bułki jadłem tylko, i drożdżówkę za chwile : )Tomasz196407 pisze:już go zjadłeś tego co na wykresie czy tylko tak sobie
dobri
dax zabezpieczony na +25 ... czyli taka dniówka... na ten moment są 4 dniówki... i plan jest na 6 ; ) ... zobaczymy co dalej się będzie działo... ale to dzisiaj taki fart początkującego po urlopie ; ) ... szczęście nowicjusza

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ładujcie S na eurdol
w maksie chyba było +105 ... teraz jest +100 i SL na +25 ... will see co dalej, ale mam nowe LL, więc gra na dwa uda... albo się uda, albo nie uda ; )Świeżak44 pisze:105 pisów wycisnąłęś???
Jutro też jest dzień.
mam, ale niektóry mogą mnie uznać za idiotę (poniekąd mają racje)Stachuu pisze:ładujcie S na eurdol
jeżeli będzie impuls we wskazane miejsce to plan już będę miał
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W USA dotarli do lini wzrostów wiec wszystko wyhamowało. Nie zdziwiłbym się jakby zrobili teraz jakąś konsolę i dowlekli się powoli do tej zielonej lini na DAX-ie.. I wtedy wystrzał w górę.. No coż można było więcej wyciągnąć na tej korekcie, bo był sygnał, była dywergencja, ale o jeden wskaźnik miałem za dużo i nie zauważyłem.. 
-- Dodano: 17 sie 2016, 10:30 --
O której dokładnie wszedłeś??? Bo nie widzę na wykresie..
-- Dodano: 17 sie 2016, 10:33 --
PS. Od bułek i drożdżówek najbardziej się tyje podobno. Juz lepiej żebyć golonke opirdzielił niz węglowodany.

-- Dodano: 17 sie 2016, 10:30 --
Szczęście nowicjusza.. jasne...pedro pisze:bułki jadłem tylko, i drożdżówkę za chwile : )Tomasz196407 pisze:już go zjadłeś tego co na wykresie czy tylko tak sobie
dobri
dax zabezpieczony na +25 ... czyli taka dniówka... na ten moment są 4 dniówki... i plan jest na 6 ; ) ... zobaczymy co dalej się będzie działo... ale to dzisiaj taki fart początkującego po urlopie ; ) ... szczęście nowicjusza

-- Dodano: 17 sie 2016, 10:33 --
PS. Od bułek i drożdżówek najbardziej się tyje podobno. Juz lepiej żebyć golonke opirdzielił niz węglowodany.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
nie ma to jak szybki zysk, nie analizowałem kabla tak dogłębnie, przeanalizuje jeszcze razBemowo1 pisze:Bardziej sugeruję L na kablu, a nie na rzeźniku. Na kablu jesteśmy nad taśmą, a tutaj podFarciarz pisze:wygląda na to, że przed danymi o GBP, GBP/JPY jest wart kupna, wygląda jakby miał iść dużo wyżej niż 132, byki zaczynają przeciągać szalę na swoją stronę
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
odwrócenie po takim czyms-rakieta Dawida, trwa do dwóch dni co daje 2 dzienne 12 4h, i tak dalej ...Bemowo1 pisze:mam, ale niektóry mogą mnie uznać za idiotę (poniekąd mają racje)Stachuu pisze:ładujcie S na eurdol
jeżeli będzie impuls we wskazane miejsce to plan już będę miał
S. trzeba poczekać!!
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Soros-w ... 73547.html
Ciekawe, czy większość gra kontrariańsko do jego pozycji?
Ciekawe, czy większość gra kontrariańsko do jego pozycji?