xhDog pisze:Pobożne życzenieTomasz196407 pisze:xhDog pisze:Obserwować bawełnę. Jak zatopi luizjane do końca to będzie dobry pieniądz na l![]()
Ps. Uwolnić dadasia
to petycja?

Dawno kawy nie było
xhDog pisze:Pobożne życzenieTomasz196407 pisze:xhDog pisze:Obserwować bawełnę. Jak zatopi luizjane do końca to będzie dobry pieniądz na l![]()
Ps. Uwolnić dadasia
to petycja?
Tak samo jak TyTomasz196407 pisze:Nikt nie jest doskonały, .....świeżak jak masz na imie?Świeżak44 pisze:Potrzebuję jeszcze jeden wskaźnik do DAX-a. Moja strategia jest dziurawa, przegapiła jedno duże S o 11.30 i nie wiem dlaczego..
Nespresso. What else?Tomasz196407 pisze: (...)
Dawno kawy nie było
macd lub ao - mówię ci, tego tobie brakujeŚwieżak44 pisze:Tak samo jak TyTomasz196407 pisze:Nikt nie jest doskonały, .....świeżak jak masz na imie?Świeżak44 pisze:Potrzebuję jeszcze jeden wskaźnik do DAX-a. Moja strategia jest dziurawa, przegapiła jedno duże S o 11.30 i nie wiem dlaczego..W zasadzie potrzebuje jeszcze jednego skutecznego wskaźnika albo coś co go zastąpi. RSI CCI już przetestowałem. Wstęgi BB są ok, ale to musi być bardziej precyzyjne. ale nie wiem o co tam chodzi.
a swiece japonskie Steve Nison? TomaszuŚwieżak44 pisze:Tak samo jak TyTomasz196407 pisze:Nikt nie jest doskonały, .....świeżak jak masz na imie?Świeżak44 pisze:Potrzebuję jeszcze jeden wskaźnik do DAX-a. Moja strategia jest dziurawa, przegapiła jedno duże S o 11.30 i nie wiem dlaczego..W zasadzie potrzebuje jeszcze jednego skutecznego wskaźnika albo coś co go zastąpi. RSI CCI już przetestowałem. Wstęgi BB są ok, ale to musi być bardziej precyzyjne. ale nie wiem o co tam chodzi.
lepiej poszukajcie strefy wsparcia na GBPJPY żeby kolejne L zapodać.moneymaker pisze:Ona została już przejechana, nie mam dużego doświadczenia w wyznaczaniu S/D, ale ona wydaje się chyba mało ważna.
Teoria Tomaszu,Świeżak44 pisze:MACD- sprawdza się, ale jest nieprecyzyjne tak samo jak RSI.
ao- ???? co to jest?
japonskie Steve Nison? - co to za diabeł?
A może ten wskaźnik WART może będzie dobry???? Widzę że o 11.30 DAX wyraźnie wyszedł poza niego. Jak to dokładnie działa??
Podawałem już dziś, korekta obecnego impulsu, może być dobre na L-ke, ale ten pociąg może odjeżdżać 3-4 w nocy, jak skośni będą grać.highend pisze:lepiej poszukajcie strefy wsparcia na GBPJPY żeby kolejne L zapodać.moneymaker pisze:Ona została już przejechana, nie mam dużego doświadczenia w wyznaczaniu S/D, ale ona wydaje się chyba mało ważna.
Dla takich chwil warto otwierać pozycję za całe depo![]()
![]()
![]()
Ich sie nie używa na małych interwałach,Świeżak44 pisze:I jeszcze pytanie o te wstęgi BB. Widzę, że tam gdzie doszło do spadków tworzą się takie wybrzuszenia. Wykres rozjeźdza się z górna bandą BB (żółte linie).