Ps. Uwolnić dadasia

Zgadza się - w dołkach korekt worami, a po przebiciu wsparcia S.ronni78 pisze:Na mój gust trzeba L brać na EURUSD.
Nowy "rozkład jazdy" do rzeźni może wyglądać tak, przystanek w L, na korekcie obecnego impulsu
xhDog pisze:Obserwować bawełnę. Jak zatopi luizjane do końca to będzie dobry pieniądz na l![]()
Ps. Uwolnić dadasia
Broker ECN zarabia na prowizji gracza, nie na stracie gracza, ponadto, jeżeli leszcze sami dobrowolnie na myfxbook podają swoje pozycje, to sądzisz, że to manipulacja?Stachuu pisze:jak na stronach brokerów market maker podają jakie pozycje zajmują gracze w % a wiadomo że większość przegrywa to było by śmiesznie proste obstawianie pozycji w tym kierunku gdzie jest najmniej %.....
-- Dodano: 16 sie 2016, 17:46 --
to jest jedna wielka manipulacja i mieszkanie ludziomżeby ogłupieli i zrobili tak jak chce broker
-- Dodano: 16 sie 2016, 17:48 --
teraz zbierają zamówienia i ruch będzie w kierunku przeciwnym dla większości
Nikt nie jest doskonały, .....świeżak jak masz na imie?Świeżak44 pisze:Potrzebuję jeszcze jeden wskaźnik do DAX-a. Moja strategia jest dziurawa, przegapiła jedno duże S o 11.30 i nie wiem dlaczego..
Będzie się działo jak w tym filmie TRAIN-rzeźnia na szynach...moneymaker pisze:
Nowy "rozkład jazdy" do rzeźni może wyglądać tak, przystanek w L, na korekcie obecnego impulsu
Pobożne życzenieTomasz196407 pisze:xhDog pisze:Obserwować bawełnę. Jak zatopi luizjane do końca to będzie dobry pieniądz na l![]()
Ps. Uwolnić dadasia
to petycja?