Ciekawe wskaźniki do MT4
-
- Stały bywalec
Witam,
od pewnego czasu poszukuję małego wskaźniczka, który pokazuje na wykresie takie rzeczy jak:
- bilans wszystkich otwartych pozycji w pipsach
- bilans tych pozycji w walucie depozytowej
- opcjonalnie aktualny stan konta
widzialem chyba dawno temu cos tego typu ale nie moge znalezc... no i tam byl ten problem, ze te informacje byly wyswietlane jako comment, a ja chcialbym by wyswietlalo sie w pierwszej poziomej linii (na poziomie np nazwy EA). Chociaz chyba przerobic to to nie problem
.
od pewnego czasu poszukuję małego wskaźniczka, który pokazuje na wykresie takie rzeczy jak:
- bilans wszystkich otwartych pozycji w pipsach
- bilans tych pozycji w walucie depozytowej
- opcjonalnie aktualny stan konta
widzialem chyba dawno temu cos tego typu ale nie moge znalezc... no i tam byl ten problem, ze te informacje byly wyswietlane jako comment, a ja chcialbym by wyswietlalo sie w pierwszej poziomej linii (na poziomie np nazwy EA). Chociaz chyba przerobic to to nie problem

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
http://luktom.biz/blog/entry/190/luktom-pipsometerraposo pisze:- bilans wszystkich otwartych pozycji w pipsach
algotronic- zaawansowane rozwiązania dla traderów
Odwiedź naszą stronę WWW, aby poznać pełną ofertę
Odwiedź naszą stronę WWW, aby poznać pełną ofertę
luktom pisze:http://luktom.biz/blog/entry/190/luktom-pipsometerraposo pisze:- bilans wszystkich otwartych pozycji w pipsach
ktos tu chyba spac nie mozeWysłany: Pią 07-11-2008, 3:13

dzieki ale cos dziwnego jest w tym wskazniku...
majac otwarte 3 pozycje z bilansem -4p wyswietlalo -1094 (??).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Na premierze nowego Bonda byłem i wróciłem po drugiejraposo pisze:ktos tu chyba spac nie moze

Hmm, dziwne, nie spotkałem się z tym u siebie... no chyba że w dolnej linii - tam po prostu mogą się nakładać na siebie dwie etykietki...raposo pisze:dzieki ale cos dziwnego jest w tym wskazniku...
majac otwarte 3 pozycje z bilansem -4p wyswietlalo -1094 (??).