Mam mały problem z wyznaczeniem SL
czy istnieje jakiś wskaźnik który ułatwi wyznaczenie tego miejsca ?
Mam ATR i Parabol który morze działać jako pomoc do wyznaczenie SL ale wyznaczaja one strasznie duze te SL
Roniez jeżeli jest to możliwe podzielcie się swoimi metodami.
Ciekawe wskaźniki do MT4
Widziałem że stosujesz GMMA a czy masz do niego dołączony LSR, w wątku o GMMA tam wrzuciłem, spróbuj z nim, nie są aż takie duże stopy a i często się sprawdza7087822 pisze:Mam mały problem z wyznaczeniem SL
czy istnieje jakiś wskaźnik który ułatwi wyznaczenie tego miejsca ?
Mam ATR i Parabol który morze działać jako pomoc do wyznaczenie SL ale wyznaczaja one strasznie duze te SL
Roniez jeżeli jest to możliwe podzielcie się swoimi metodami.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
To będzie to czego szukasz Horhe.horhe1984 pisze:Szukam wskaznika laguerre w takiej postaci jak na załaczonym obrazku aby w jednym oknie pokazywał dla róznych TF .Nie wiem czy to jest oddzielny wskaznik , czy po prostu w laguerre mozna poustawiac aby tak wygladał .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam
Krys
Krys
Kod: Zaznacz cały
horhe1984 napisał:
Szukam wskaznika laguerre w takiej postaci jak na załaczonym obrazku aby w jednym oknie pokazywał dla róznych TF .Nie wiem czy to jest oddzielny wskaznik , czy po prostu w laguerre mozna poustawiac aby tak wygladał .
To będzie to czego szukasz Horhe.
Nie chce robić zamieszania. Ale czy ktoś może mi wytłumaczyć działanie tego wskaźnika? Tz chodzi mi o to jaki kolor odpowiada za jaki okres? Z tego co widze to nibieski wskaźnik odpowiada wskazaniu standardowego Laguerre w danym TF. A reszta? Mam nadzieje że to co pisze jest w miarę zrozumiałe i nie wyszedł mi bełkotKrys pisze:To będzie to czego szukasz Horhe.horhe1984 pisze:Szukam wskaznika laguerre w takiej postaci jak na załaczonym obrazku aby w jednym oknie pokazywał dla róznych TF .Nie wiem czy to jest oddzielny wskaznik , czy po prostu w laguerre mozna poustawiac aby tak wygladał .

maku9 pisze:Nie chce robić zamieszania. Ale czy ktoś może mi wytłumaczyć działanie tego wskaźnika? Tz chodzi mi o to jaki kolor odpowiada za jaki okres? Z tego co widze to nibieski wskaźnik odpowiada wskazaniu standardowego Laguerre w danym TF. A reszta? Mam nadzieje że to co pisze jest w miarę zrozumiałe i nie wyszedł mi bełkotKrys pisze:To będzie to czego szukasz Horhe.horhe1984 pisze:Szukam wskaznika laguerre w takiej postaci jak na załaczonym obrazku aby w jednym oknie pokazywał dla róznych TF .Nie wiem czy to jest oddzielny wskaznik , czy po prostu w laguerre mozna poustawiac aby tak wygladał .
Najedź kursorem na linie wskaźnika i będzie info jakiego TF linia dotyczy. Inną sprawą są ustawienia wskaźnika. mam na myśli parametry dla każdego TF z osobna. Domyślnie są ustawione na 0.6.
Open Short\Sell LAGUERRE: Linia Laguerre powinna przeciąć poziom 0.75 od góry i kierować się w dół.
OPEN Long\Buy LAGUERRE: Linia Laguerre powinna przeciąć poziom 0.15 od dołu i kierować się w górę.
Opis działania ze strony systemu którego używam
http://codebase.mql4.com/4006
7087822
Link do systemu masz powyżej i niżej
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=3787
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=40325
Pozdrawiam
Krys
Krys