Niby są one kwestią interpretacji, ale można by je ubrać w matematykę. Wskaźnik po rozpoznaniu formacji, informowałby co to za formacja i co oznacza... Takie coś może pełnić też funkcję edukacyjną

Jest taki indykator nazywa sie pattern recognition, formacje swiecowe to bardzo dokladne wzory, jesli chcesz to mam ebooka na ten temat ale po wlosku - wzory sie rozumie doskonale a wrazie czego moge potlumaczycMam pytanie. Czy jest może narzędzie rozpoznające formacje świecowe?
Niby są one kwestią interpretacji, ale można by je ubrać w matematykę. Wskaźnik po rozpoznaniu formacji, informowałby co to za formacja i co oznacza... Takie coś może pełnić też funkcję edukacyjną
Dzięki wielkie. Zobaczymy jak to działa. A za teorię wielkie dzięki, mam byłem tylko ciekawy czy jest taki wskaźnik.Greg68E pisze:Jest taki indykator nazywa sie pattern recognition, formacje swiecowe to bardzo dokladne wzory, jesli chcesz to mam ebooka na ten temat ale po wlosku - wzory sie rozumie doskonale a wrazie czego moge potlumaczycMam pytanie. Czy jest może narzędzie rozpoznające formacje świecowe?