Ambasador pisze:Świeżak po prostu mnie rozwala... cały czas niby czuje rynek, niby wie jak daxik ruszy, a mimo tego gra inaczej...
Ogarnij sie wreszcie, bo miotasz sie jak flaga na wietrze.
Zmniejsz te pozycje, ktorymi grasz, zwieksz eSeLe i enjoy... tak to tylko niepotrzebnie sie irytujesz... tsk by the way nie każdy musi umieć grać na fx.
Już mi nic nie pisz.. Po dzisiejszym dniu mam ochotę się zabić.. DAX w ciągu 2 dni zjeźda 300 punktów a ja z tego wyhaczam 30.. 10%. A niby specjalizuję sie w spadkach.. No coż, PORAŻKA..WSTYD i HAŃBA.. Żebym chociaż 100 pipsów wyciągnął z takich ruchów, to już bym był zadowolony. 10% to za mało, jeszcze na demo..
Wkleje te transakcje, które do tego prowadziły.. Chyba za duzo nasłuchałem się Zaorskiego o dużej ilości transakcji i tak latałem jak kot z pęchcerzem, zamiast pozostać przy pierwszych wejściach i sobie czekać (1, 2). PRzy dużych, zdecydowanych ruchach to jedyna pewna metoda, a ja tam nawet "buy" próbowałem grac na tym wodospadzie dzisiaj, co nawet tego dobrze nie pamietam.. szaleństwo..
-- Dodano: 02 sie 2016, 18:53 --
Najbardziej jestem zadowolony z transakcji 1 i 2 . To były pierwsze transakcje dnia.. praktycznie wystarczyło poczekać i nic nie robić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.