DAX zwała, a EDek do góry?

Parę pipsów dosłownie. Chyba zaczne wchodzić bez SL, bo patrze że pozbawia mnie poważnych zysków zamiast ratować depo.
  Parę pipsów dosłownie. Chyba zaczne wchodzić bez SL, bo patrze że pozbawia mnie poważnych zysków zamiast ratować depo.jakarnak pisze:Ciekawe ile osób czeka na takie scenario:
DAX zwała, a EDek do góry?

Cały czas Ci tłumaczę, że przez wielkość Twojej pozycji zbyt wąskiego SL ustawiasz.Świeżak44 pisze:No i wycięło mi z rana znowu SL..Parę pipsów dosłownie. Chyba zaczne wchodzić bez SL, bo patrze że pozbawia mnie poważnych zysków zamiast ratować depo.
też ciekawe.... na 34-35 spadek. W sumie... a ten cudowny wskaźnik pokazujący te poziome linie to jest modyfikacja DSWS ? czy udostępniasz go czy tylko dla Ciebie?fx-technik pisze:

To jest proste, Świeżak - grasz pod prąd, a nigdy nie znasz dokładnie poziomu końca trendu.Świeżak44 pisze:No i wycięło mi z rana znowu SL..Parę pipsów dosłownie. Chyba zaczne wchodzić bez SL, bo patrze że pozbawia mnie poważnych zysków zamiast ratować depo.

Wiesz: "Maybe yes, maybe no, maybe, baby, I don't know!"karnak pisze:Miejsca na godzinnym dla wzrostu EDka jest, jak zechcą to tam dojadą, a jeśli nie to poniżej linii obrony wyjście z L:
Dokładnie niech sobie zysk z L rośnie, a jak zejdą poniżej linii wsparcia to zareaguję wyjściem z L - strategia ustalona i pozwalam zyskom rosnąć, jasne jak budowa cepa, niech rynek sobie robi co chce, a ja go tylko obserwuję i reaguję wg ustalonej reguły działania.fx-technik pisze:Wiesz: "Maybe yes, maybe no, maybe, baby, I don't know!"karnak pisze:Miejsca na godzinnym dla wzrostu EDka jest, jak zechcą to tam dojadą, a jeśli nie to poniżej linii obrony wyjście z L:
Wystarczy to, co ma wysokie PP zdarzenia.
A dalej niech sobie robi, co chce!

Widać, że nie rozumiesz zagadnienia ekspozycji na zmienność rynku.karnak pisze:Dokładnie niech sobie zysk z L rośnie, a jak zejdą poniżej linii wsparcia to zareaguję wyjściem z L - strategia ustalona i pozwalam zyskom rosnąć, jasne jak budowa cepa, niech rynek sobie robi co chce, a ja go tylko obserwuję i reaguję wg ustalonej reguły działania.fx-technik pisze:Wiesz: "Maybe yes, maybe no, maybe, baby, I don't know!"karnak pisze:Miejsca na godzinnym dla wzrostu EDka jest, jak zechcą to tam dojadą, a jeśli nie to poniżej linii obrony wyjście z L:
Wystarczy to, co ma wysokie PP zdarzenia.
A dalej niech sobie robi, co chce!
Każdy ma swój sposób na rynek.