DayTrading: Środa 27.07.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 lip 2016, 00:00

Wzrost
11
69%
Bez zmian
4
25%
Spadek
1
6%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 27.07.2016

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

karnak pisze: Ale zdradziłeś się, co naprawdę myślisz popierając łapanie S na wzroście i o to tu chodzi, naprawdę trudne to dla Ciebie do zrozumienia, czy rżniesz głupa?
Daj spokój, nie popieram łapania szczytów/dołków!
Przecież ciągle o tym piszę!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

Ale tu niektórych dupy pieka. Zamiast zająć się sobą, to tylko czekają na potknięcie drugiego żeby mu błąd wytknac. Kwintesencja cebulandii. Zakładają potem jakieś betony konta z jednym celem : "gdy wieczorne zgasna zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moja zanosze. Bogu ojcu i synowi dopierodlcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę tylko mu dosrajcie proszę." A jak się nie udaje to znikają jak banany czikita ipt. Karnak odgryzles się za ostatnie dadasiowi, jak się z tym czujesz. Zresztą nieistotne. Uprawiać tu taka dziecinade że głowa mala.
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

fx-technik pisze:
karnak pisze: Ale zdradziłeś się, co naprawdę myślisz popierając łapanie S na wzroście i o to tu chodzi, naprawdę trudne to dla Ciebie do zrozumienia, czy rżniesz głupa?
OK, nareszcie zrozumiałeś o co biega.
Temat wyczerpany.

PS.
A co pokazuje Profesorowi na obecną chwilę Edek? :)
Ostatnio zmieniony 27 lip 2016, 21:44 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

tyle się dzieje, a ja we fabryce,
na szczęście udało mi się z komórki eski na edku pozamykać, co wymagało zdolności ekwilibrystycznych, na kablu niestety większość mi sl pozamykał - jedynie jedno na plusie zamknąłem.

Jak wrócę do domu i włączę komp pewnie będę wściekły bo wskaźnik Fx technika pozwalał na łapanie noża, ale i tak grunt, że do przodu, na kozackie whisky jest.

-- Dodano: 27 lip 2016, 21:44 --
fx-technik pisze: Daj spokój, nie popieram łapania szczytów/dołków!
Darku przestań - Twój wskaźnik na to pozwala - w moim przypadku bezkarnie !!!!!!!!

Właśnie mam eskę na edku z dziennego - w okolicach północy wrzucę dlaczego otworzyłem (na podstawie Twojego wskaźnika)

karnak
Maniak
Maniak

xhDog pisze:Ale tu niektórych dupy pieka. Zamiast zająć się sobą, to tylko czekają na potknięcie drugiego żeby mu błąd wytknac. Kwintesencja cebulandii. Zakładają potem jakieś betony konta z jednym celem : "gdy wieczorne zgasna zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moja zanosze. Bogu ojcu i synowi dopierodlcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę tylko mu dosrajcie proszę." A jak się nie udaje to znikają jak banany czikita ipt. Karnak odgryzles się za ostatnie dadasiowi, jak się z tym czujesz. Zresztą nieistotne. Uprawiać tu taka dziecinade że głowa mala.
Nie przesadzaj, żle to odebrałeś, a na pewno nie było moją intencją to, co opisujesz.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

karnak pisze:
fx-technik pisze:
OK, nareszcie zrozumiałeś o co biega.
Temat wyczerpany.

PS.
Jeżeli się cofnie poniżej niebieskiej i będzie wykazywać tendencję do wzrostu, to Buy Stop.
EURUSDM2.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

karnak pisze:
xhDog pisze:Ale tu niektórych dupy pieka. Zamiast zająć się sobą, to tylko czekają na potknięcie drugiego żeby mu błąd wytknac. Kwintesencja cebulandii. Zakładają potem jakieś betony konta z jednym celem : "gdy wieczorne zgasna zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moja zanosze. Bogu ojcu i synowi dopierodlcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę tylko mu dosrajcie proszę." A jak się nie udaje to znikają jak banany czikita ipt. Karnak odgryzles się za ostatnie dadasiowi, jak się z tym czujesz. Zresztą nieistotne. Uprawiać tu taka dziecinade że głowa mala.
Nie przesadzaj, żle to odebrałeś, a na pewno nie było moją intencją to, co opisujesz.
Możliwe, ale tak to wyglądało. A pierwsza część wypowiedzi nie była kierowana do ciebie :D

Farciarz, S-ka gbp/jpy gdzieś w okolice 137
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

xhDog pisze:
karnak pisze:
Możliwe, ale tak to wyglądało. A pierwsza część wypowiedzi nie była kierowana do ciebie :D

Farciarz, S-ka gbp/jpy gdzieś w okolice 137
Witam,
tak mi się te "betony" skojarzyły ze mną. Że to niby do mnie?

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Już dajcie pokój!
Się przyzwyczaiłem do tego, że ktoś chce mi coś udowodnić.
Zamiast podziękować, że jednemu durnemu Dadasowi się chce świat poprawiać.

karnak
Maniak
Maniak

fx-technik pisze:
karnak pisze:
fx-technik pisze:[
Jeżeli się cofnie poniżej niebieskiej i będzie wykazywać tendencję do wzrostu, to Buy Stop.
EURUSDM2.png
Dziękuję.
A co to zmiana warsztatu? :)

Zablokowany