Daj spokój, nie popieram łapania szczytów/dołków!karnak pisze: Ale zdradziłeś się, co naprawdę myślisz popierając łapanie S na wzroście i o to tu chodzi, naprawdę trudne to dla Ciebie do zrozumienia, czy rżniesz głupa?
Przecież ciągle o tym piszę!
Daj spokój, nie popieram łapania szczytów/dołków!karnak pisze: Ale zdradziłeś się, co naprawdę myślisz popierając łapanie S na wzroście i o to tu chodzi, naprawdę trudne to dla Ciebie do zrozumienia, czy rżniesz głupa?
OK, nareszcie zrozumiałeś o co biega.fx-technik pisze:Daj spokój, nie popieram łapania szczytów/dołków!karnak pisze: Ale zdradziłeś się, co naprawdę myślisz popierając łapanie S na wzroście i o to tu chodzi, naprawdę trudne to dla Ciebie do zrozumienia, czy rżniesz głupa?
Darku przestań - Twój wskaźnik na to pozwala - w moim przypadku bezkarnie !!!!!!!!fx-technik pisze: Daj spokój, nie popieram łapania szczytów/dołków!
Nie przesadzaj, żle to odebrałeś, a na pewno nie było moją intencją to, co opisujesz.xhDog pisze:Ale tu niektórych dupy pieka. Zamiast zająć się sobą, to tylko czekają na potknięcie drugiego żeby mu błąd wytknac. Kwintesencja cebulandii. Zakładają potem jakieś betony konta z jednym celem : "gdy wieczorne zgasna zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moja zanosze. Bogu ojcu i synowi dopierodlcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę tylko mu dosrajcie proszę." A jak się nie udaje to znikają jak banany czikita ipt. Karnak odgryzles się za ostatnie dadasiowi, jak się z tym czujesz. Zresztą nieistotne. Uprawiać tu taka dziecinade że głowa mala.
Jeżeli się cofnie poniżej niebieskiej i będzie wykazywać tendencję do wzrostu, to Buy Stop.karnak pisze:OK, nareszcie zrozumiałeś o co biega.fx-technik pisze:Daj spokój, nie popieram łapania szczytów/dołków!karnak pisze: Ale zdradziłeś się, co naprawdę myślisz popierając łapanie S na wzroście i o to tu chodzi, naprawdę trudne to dla Ciebie do zrozumienia, czy rżniesz głupa?
Temat wyczerpany.
PS.
A co pokazuje Profesorowi na obecną chwilę Edek?
Możliwe, ale tak to wyglądało. A pierwsza część wypowiedzi nie była kierowana do ciebiekarnak pisze:Nie przesadzaj, żle to odebrałeś, a na pewno nie było moją intencją to, co opisujesz.xhDog pisze:Ale tu niektórych dupy pieka. Zamiast zająć się sobą, to tylko czekają na potknięcie drugiego żeby mu błąd wytknac. Kwintesencja cebulandii. Zakładają potem jakieś betony konta z jednym celem : "gdy wieczorne zgasna zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moja zanosze. Bogu ojcu i synowi dopierodlcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę tylko mu dosrajcie proszę." A jak się nie udaje to znikają jak banany czikita ipt. Karnak odgryzles się za ostatnie dadasiowi, jak się z tym czujesz. Zresztą nieistotne. Uprawiać tu taka dziecinade że głowa mala.
Witam,xhDog pisze:Możliwe, ale tak to wyglądało. A pierwsza część wypowiedzi nie była kierowana do ciebiekarnak pisze:Nie przesadzaj, żle to odebrałeś, a na pewno nie było moją intencją to, co opisujesz.xhDog pisze:Ale tu niektórych dupy pieka. Zamiast zająć się sobą, to tylko czekają na potknięcie drugiego żeby mu błąd wytknac. Kwintesencja cebulandii. Zakładają potem jakieś betony konta z jednym celem : "gdy wieczorne zgasna zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moja zanosze. Bogu ojcu i synowi dopierodlcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę tylko mu dosrajcie proszę." A jak się nie udaje to znikają jak banany czikita ipt. Karnak odgryzles się za ostatnie dadasiowi, jak się z tym czujesz. Zresztą nieistotne. Uprawiać tu taka dziecinade że głowa mala.![]()
Farciarz, S-ka gbp/jpy gdzieś w okolice 137
Dziękuję.fx-technik pisze:karnak pisze:Jeżeli się cofnie poniżej niebieskiej i będzie wykazywać tendencję do wzrostu, to Buy Stop.fx-technik pisze:[
A co pokazuje Profesorowi na obecną chwilę Edek?