Długa konsolidacja, nie do końca jasne gdzie kupić gdzie dać SL, ta para jest chyba najbardziej chaotyczna z wszystkich na rynku, jak ktoś potrafi to czemu nie.fx-technik pisze:kolbi123 pisze:Mathon pisze:GBP/USD wg mnie tutaj może być L.
Dla mnie ta para to jest czarna magia, tutaj to chyba nie ma takiego co jest w stanie cos przewidieć.
DayTrading: Środa 27.07.2016
Re: DayTrading: Środa 27.07.2016
FDAX na obecną chwilę:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- fx-technik
- Fanatyk 
Przestań wariować jak wykres.kolbi123 pisze: Długa konsolidacja, nie do końca jasne gdzie kupić gdzie dać SL, ta para jest chyba najbardziej chaotyczna z wszystkich na rynku, jak ktoś potrafi to czemu nie.
Patrz jak to robi Bemowo1.
Traduj cenę, nie popierdoleństwo wykresu!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
fx-technik pisze:Przestań wariować jak wykres.kolbi123 pisze: Długa konsolidacja, nie do końca jasne gdzie kupić gdzie dać SL, ta para jest chyba najbardziej chaotyczna z wszystkich na rynku, jak ktoś potrafi to czemu nie.
Patrz jak to robi Bemowo1.
Traduj cenę, nie popierdoleństwo wykresu!
 czekam, nie gbp to nie tykam, dzisiaj to raczej nic nie wymyślę, moze coś ciekawego się na cad wyrysuje.
 czekam, nie gbp to nie tykam, dzisiaj to raczej nic nie wymyślę, moze coś ciekawego się na cad wyrysuje.Re: DayTrading: Środa 27.07.2016
Faktycznie - ja od wczoraj, jak podawałem mam L na EDku i mnie do tej pory nie wyrzucił SL- można?Bemowo1 pisze:Metoda jest genialna do napierdal........ , jestem jak wojownik ninjakarnak pisze:Z cyklu wszyscy teraz naśladują Dadasa.Bemowo1 pisze:kabel,
Jeżeli dobrze interpretuję, to świeca sygnałowa

-- Dodano: 27 lip 2016, 11:07 --
proste jak drut
Można!

- fx-technik
- Fanatyk 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Faktycznie - ja od wczoraj, jak podawałem mam L na EDku i mnie do tej pory nie wyrzucił SL- można?
Można! 

[/quote]
[/quote]
Bo kierunek dobry, to i sl się trzyma

Można!

[/quote]
[/quote]Bo kierunek dobry, to i sl się trzyma

The only way is up
						- fx-technik
- Fanatyk 
Zależy ile się spodziewa i czy zamknie profit?TsunamiPL pisze:Bo kierunek dobry, to i sl się trzymakarnak pisze:Faktycznie - ja od wczoraj, jak podawałem mam L na EDku i mnie do tej pory nie wyrzucił SL- można?
Można!

Stawiam, że nie zamknie i go wytnie na SL, bo on tak gra.
Bo kierunek dobry, to i sl się trzymaTsunamiPL pisze:Faktycznie - ja od wczoraj, jak podawałem mam L na EDku i mnie do tej pory nie wyrzucił SL- można?
Można!

[/quote]
[/quote]Kierunek jak kierunek, ale 20 pip zasłania pół wykresu.
Jak można się czegoś spodziewać - przecież to jest pobożne życzenie.fx-technik pisze:Zależy ile się spodziewa i czy zamknie profit?TsunamiPL pisze:Bo kierunek dobry, to i sl się trzymakarnak pisze:Faktycznie - ja od wczoraj, jak podawałem mam L na EDku i mnie do tej pory nie wyrzucił SL- można?
Można!

Stawiam, że nie zamknie i go wytnie na SL, bo on tak gra.
Gra się tak jak wykres pokazuje - jak można brać TP, gdy wykres rośnie - przecież to wbrew impulsowi wzrostowemu i temu co TY piszesz, by nie grać przeciw impulsowi.