Długa konsolidacja, nie do końca jasne gdzie kupić gdzie dać SL, ta para jest chyba najbardziej chaotyczna z wszystkich na rynku, jak ktoś potrafi to czemu nie.fx-technik pisze:kolbi123 pisze:Mathon pisze:GBP/USD wg mnie tutaj może być L.
Dla mnie ta para to jest czarna magia, tutaj to chyba nie ma takiego co jest w stanie cos przewidieć.
DayTrading: Środa 27.07.2016
Re: DayTrading: Środa 27.07.2016
FDAX na obecną chwilę:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Przestań wariować jak wykres.kolbi123 pisze: Długa konsolidacja, nie do końca jasne gdzie kupić gdzie dać SL, ta para jest chyba najbardziej chaotyczna z wszystkich na rynku, jak ktoś potrafi to czemu nie.
Patrz jak to robi Bemowo1.
Traduj cenę, nie popierdoleństwo wykresu!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
fx-technik pisze:Przestań wariować jak wykres.kolbi123 pisze: Długa konsolidacja, nie do końca jasne gdzie kupić gdzie dać SL, ta para jest chyba najbardziej chaotyczna z wszystkich na rynku, jak ktoś potrafi to czemu nie.
Patrz jak to robi Bemowo1.
Traduj cenę, nie popierdoleństwo wykresu!

Faktycznie - ja od wczoraj, jak podawałem mam L na EDku i mnie do tej pory nie wyrzucił SL- można?Bemowo1 pisze:Metoda jest genialna do napierdal........ , jestem jak wojownik ninjakarnak pisze:Z cyklu wszyscy teraz naśladują Dadasa.Bemowo1 pisze:kabel,
Jeżeli dobrze interpretuję, to świeca sygnałowa![]()
![]()
-- Dodano: 27 lip 2016, 11:07 --
proste jak drut
Można!

- fx-technik
- Fanatyk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Faktycznie - ja od wczoraj, jak podawałem mam L na EDku i mnie do tej pory nie wyrzucił SL- można?
Można!
[/quote]
Bo kierunek dobry, to i sl się trzyma
Można!

Bo kierunek dobry, to i sl się trzyma

The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Zależy ile się spodziewa i czy zamknie profit?TsunamiPL pisze:Bo kierunek dobry, to i sl się trzymakarnak pisze:Faktycznie - ja od wczoraj, jak podawałem mam L na EDku i mnie do tej pory nie wyrzucił SL- można?
Można!![]()
![]()
![]()
Stawiam, że nie zamknie i go wytnie na SL, bo on tak gra.
Bo kierunek dobry, to i sl się trzymaTsunamiPL pisze:Faktycznie - ja od wczoraj, jak podawałem mam L na EDku i mnie do tej pory nie wyrzucił SL- można?
Można!![]()
![]()
![]()

Kierunek jak kierunek, ale 20 pip zasłania pół wykresu.
Jak można się czegoś spodziewać - przecież to jest pobożne życzenie.fx-technik pisze:Zależy ile się spodziewa i czy zamknie profit?TsunamiPL pisze:Bo kierunek dobry, to i sl się trzymakarnak pisze:Faktycznie - ja od wczoraj, jak podawałem mam L na EDku i mnie do tej pory nie wyrzucił SL- można?
Można!![]()
![]()
![]()
Stawiam, że nie zamknie i go wytnie na SL, bo on tak gra.
Gra się tak jak wykres pokazuje - jak można brać TP, gdy wykres rośnie - przecież to wbrew impulsowi wzrostowemu i temu co TY piszesz, by nie grać przeciw impulsowi.