To mi wytłumacz geniuszu, dlaczego mam sprawdzać takie rzeczy gdzie indziej, a nie wymagać tego od brokera, któremu zamierzam wpłacić pieniądze? Dlaczego gdzie indziej mogą być, a tu nie? Dlaczego w ogóle miałbym o to nie pytać? Abstrahując w ogóle od sensowności i celowości twojego niewątpliwie błyskotliwego i dowcipnego komentarza.MowmiSasiad pisze:skalpujesz na miesięcznym?żenujące to jest nie umieć sobie sprawdzić gdzie indziej
Vipro Markets - STP/ECN
-
- Bywalec
Re: Vipro Markets - STP/ECN
czy ten broker oferuje ochronę przed ujemnym saldem?
Nie.jamny pisze:czy ten broker oferuje ochronę przed ujemnym saldem?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
OK, a co to znaczy w Twojej stopce ViproMarket -50%? Może spready jeszcze niższe o połowę?
Spready są rynkowe. -50% dotyczy promocji, którą organizujemy polegającej na obniżeniu prowizji o połowę do końca sierpnia dla osób, które otworzą rachunek przez stronę Forex Club. Po zakończeniu promocji obowiązywać będzie stały rabat 10%.jamny pisze:OK, a co to znaczy w Twojej stopce ViproMarket -50%? Może spready jeszcze niższe o połowę?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czy mogę zmienić docelowy rachunek do wypłat - wcześniej został zdefiniowany w innym banku. Chodzi mi o sytuację w której dokonam dodatkowej wpłaty z innego konta.
Po prostu dokonaj przelewu. W Vipro nie definiuje się żadnego konta do wpłat/wypłat. Ważne jest jednak, aby rachunek bankowy należał do tej samej osoby, co konto w Vipro.peterd12 pisze:Czy mogę zmienić docelowy rachunek do wypłat - wcześniej został zdefiniowany w innym banku. Chodzi mi o sytuację w której dokonam dodatkowej wpłaty z innego konta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Chodziło mi o wypłaty za pośrednictwem dotpay.
- ViproMarkets
- Stały bywalec
W przypadku Dotpay zwrot może być wykonany jedynie na rachunek bankowy, z którego została dokonana wpłata. Jeśli dokonał Pan wpłaty z dwóch kont bankowych, można zrobić wypłatę, ale środki zostaną zwrócone na dwa osobne rachunki bankowe.
Spread od 0.0 pips | Darmowe wpłaty i wypłaty | Błyskawiczny support | Brak rekwotowań
Sprawdź nas | Forum | WWW w profilu.
Sprawdź nas | Forum | WWW w profilu.
Dokonałem wpłaty z jednego konta. Jednak myślałem o sytuacji w której zamknąłbym konto. Czy jeżeli wypłacę wszystkie środki na konto, a następnie dokonam wpłaty z innego konta środki z wypłat będą księgowane na nowym koncie?
-- 26 lip 2016, 14:47 --
Mam jeszcze jedno pytanie - czy można zamknąć konto ( nieużywane) w gabinecie inwestora.
-- 26 lip 2016, 14:47 --
Mam jeszcze jedno pytanie - czy można zamknąć konto ( nieużywane) w gabinecie inwestora.