Vipro Markets - STP/ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
16
59%
Poza paroma minusami są ok
4
15%
Przeciętny
1
4%
Mają wiele wad
1
4%
Stanowczo odradzam:
5
19%

Liczba głosów: 27

Monty Python
Bywalec
Bywalec

Re: Vipro Markets - STP/ECN

Nieprzeczytany post autor: Monty Python »

MowmiSasiad pisze:skalpujesz na miesięcznym? :D żenujące to jest nie umieć sobie sprawdzić gdzie indziej
To mi wytłumacz geniuszu, dlaczego mam sprawdzać takie rzeczy gdzie indziej, a nie wymagać tego od brokera, któremu zamierzam wpłacić pieniądze? Dlaczego gdzie indziej mogą być, a tu nie? Dlaczego w ogóle miałbym o to nie pytać? Abstrahując w ogóle od sensowności i celowości twojego niewątpliwie błyskotliwego i dowcipnego komentarza.

jamny
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: jamny »

czy ten broker oferuje ochronę przed ujemnym saldem?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

jamny pisze:czy ten broker oferuje ochronę przed ujemnym saldem?
Nie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

jamny
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: jamny »

OK, a co to znaczy w Twojej stopce ViproMarket -50%? Może spready jeszcze niższe o połowę?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

jamny pisze:OK, a co to znaczy w Twojej stopce ViproMarket -50%? Może spready jeszcze niższe o połowę?
Spready są rynkowe. -50% dotyczy promocji, którą organizujemy polegającej na obniżeniu prowizji o połowę do końca sierpnia dla osób, które otworzą rachunek przez stronę Forex Club. Po zakończeniu promocji obowiązywać będzie stały rabat 10%.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

peterd12
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: peterd12 »

Czy mogę zmienić docelowy rachunek do wypłat - wcześniej został zdefiniowany w innym banku. Chodzi mi o sytuację w której dokonam dodatkowej wpłaty z innego konta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

peterd12 pisze:Czy mogę zmienić docelowy rachunek do wypłat - wcześniej został zdefiniowany w innym banku. Chodzi mi o sytuację w której dokonam dodatkowej wpłaty z innego konta.
Po prostu dokonaj przelewu. W Vipro nie definiuje się żadnego konta do wpłat/wypłat. Ważne jest jednak, aby rachunek bankowy należał do tej samej osoby, co konto w Vipro.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

peterd12
Stały bywalec
Stały bywalec

Chodziło mi o wypłaty za pośrednictwem dotpay.

Awatar użytkownika
ViproMarkets
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ViproMarkets »

W przypadku Dotpay zwrot może być wykonany jedynie na rachunek bankowy, z którego została dokonana wpłata. Jeśli dokonał Pan wpłaty z dwóch kont bankowych, można zrobić wypłatę, ale środki zostaną zwrócone na dwa osobne rachunki bankowe.
Spread od 0.0 pips | Darmowe wpłaty i wypłaty | Błyskawiczny support | Brak rekwotowań
Sprawdź nas | Forum | WWW w profilu.

peterd12
Stały bywalec
Stały bywalec

Dokonałem wpłaty z jednego konta. Jednak myślałem o sytuacji w której zamknąłbym konto. Czy jeżeli wypłacę wszystkie środki na konto, a następnie dokonam wpłaty z innego konta środki z wypłat będą księgowane na nowym koncie?

-- 26 lip 2016, 14:47 --

Mam jeszcze jedno pytanie - czy można zamknąć konto ( nieużywane) w gabinecie inwestora.

ODPOWIEDZ