kolbi123 pisze:fx-technik pisze:-- Dodano: 25 lip 2016, 11:28 --
BTW: 10200 DAX30 zaliczył.
Ta pierwsza strefa zabarwiona na czerwono, w praktyce co ona oznacza?
Co można powiedzieć o GBP/JPN na H1 ?.
kolbi123 pisze:fx-technik pisze:-- Dodano: 25 lip 2016, 11:28 --
BTW: 10200 DAX30 zaliczył.
Ta pierwsza strefa zabarwiona na czerwono, w praktyce co ona oznacza?
Strefa pierwotnej konsolidacji, czyli strefa odbicia, w której obserwujemy PA.kolbi123 pisze: Ta pierwsza strefa zabarwiona na czerwono, w praktyce co ona oznacza?
Dokładnie, i nikt nie potrzebuje wiedzieć!belon pisze:To jest MOJE ZDANIE z dwóch względów:fx-technik pisze:W ten sposób, właśnie typowo cena chodzi, impuls - korekta. I tutaj nie jest potrzebne niczyje zdanie, tylko czytać wykres! Poza tym, jest poniedziałek, pierwszy dzień tygodnia, W1 zaczyna się budować, knot górny.belon pisze:Witam wszystkich,
po mojemu EU dzisiaj tak: porzynajmniej do czerwonej linii.
Pozdrawiam,
- nie wiadomo kiedy ruch się skończy i zacznie korekta,
- nie wiadomo kiedy skończy się korekta (jeżeli wogóle się skończy) i zacznie się ruch.
I nikt tego nie wie.
Z tego względu o takich miejscach na BIEŻĄCYM WYKRESIE możemy: spekulować, zgadywać, wróżyć, kombinować, rokować, przepowiadać, PROGNOZOWAĆ lub rozrysowywać AT, PA, OC i NW, ZHP i WC.
I tyle.
Co tak Tobą miotają?Świeżak44 pisze:Zmiana planów na DAX-ie. Nie dość że wywalili do góry to jeszcze teraz ubijają dołek.. WIG20 też do góry, blisko fibo. To nie jest raczej fałszywe wybicie..
Dają, dają!karnak pisze:Co tak Tobą miotają?Świeżak44 pisze:Zmiana planów na DAX-ie. Nie dość że wywalili do góry to jeszcze teraz ubijają dołek.. WIG20 też do góry, blisko fibo. To nie jest raczej fałszywe wybicie..
Już nie realizujesz weekendowych planów?
A może właśnie dają dobre eSy, na oporze, a Ty bierzesz L.?
Z Tobą nie będę się spierał, bo ostatnio mnie ograłeś.fx-technik pisze:Dają, dają!karnak pisze:Co tak Tobą miotają?Świeżak44 pisze:Zmiana planów na DAX-ie. Nie dość że wywalili do góry to jeszcze teraz ubijają dołek.. WIG20 też do góry, blisko fibo. To nie jest raczej fałszywe wybicie..
Już nie realizujesz weekendowych planów?
A może właśnie dają dobre eSy, na oporze, a Ty bierzesz L.?
Okazje od L na pullbackach!
10300 - 10400 - 10500