Ale by nie być posądzonym o łapanie górki, to S dopiero po przebiciu wsparcia:

Zresztą, wystarczyło tak:fx-technik pisze:To była linia TP dla S zostawionych na weekend.
Wyznaczona już w piątek, nie teraz.
Ja już wiem, i wam to pokazuję.belon pisze:Jeżeli wogóle zacznie się korekta to dokąd cena zretestuje też nie mamy pojęcia. Szczególnie: prawie na pewno.fx-technik pisze:@ technik:
A wiemy jedno:
Dokąd cena prawie na pewno zretestuje w kierunku trendu!
O tym możemy tylko: spekulować, zgadywać..., itd.
A na jakiej podstawie twierdzisz, że już wiesz?fx-technik pisze:Ja już wiem, i wam to pokazuję.belon pisze:Jeżeli wogóle zacznie się korekta to dokąd cena zretestuje też nie mamy pojęcia. Szczególnie: prawie na pewno.fx-technik pisze:@ technik:
A wiemy jedno:
Przynajmniej 95% statystycznie!
Statystyki.belon pisze:A na jakiej podstawie twierdzisz, że już wiesz?fx-technik pisze:Ja już wiem, i wam to pokazuję.belon pisze: Jeżeli wogóle zacznie się korekta to dokąd cena zretestuje też nie mamy pojęcia. Szczególnie: prawie na pewno.
Tylko nie dokąd korekta zajdzie!
Dokąd cena retestuje zgodnie z impulsem!!
Pierwszy raz słyszę o sygnale/setupie co ma skuteczność 95% no no. No chyba że przy RR 0,1:1fx-technik pisze: Ja już wiem, i wam to pokazuję.
A skąd wiesz, ze już skończył się impuls i jest retest w kierunku impulsu, a nie dalszy ciąg impulsu.???fx-technik pisze:Ja już wiem, i wam to pokazuję.belon pisze:Jeżeli wogóle zacznie się korekta to dokąd cena zretestuje też nie mamy pojęcia. Szczególnie: prawie na pewno.fx-technik pisze:@ technik:
A wiemy jedno:
Tylko nie dokąd korekta zajdzie!
Dokąd cena retestuje zgodnie z impulsem!
W tym rzecz, że gdy to już zobaczysz, to jest tak banalnie łatwe i oczywiste.karnak pisze: A skąd wiesz, ze już skończył się impuls i jest retest w kierunku impulsu, a nie dalszy ciąg impulsu.???
Nie powiesz mi, że to jest łatwe i oczywiste - w tym cały pies pogrzebany.