Giełdy są po to żeby rosnąćŚwieżak44 pisze:Zmiana planów na DAX-ie. Nie dość że wywalili do góry to jeszcze teraz ubijają dołek.. WIG20 też do góry, blisko fibo. To nie jest raczej fałszywe wybicie..

Giełdy są po to żeby rosnąćŚwieżak44 pisze:Zmiana planów na DAX-ie. Nie dość że wywalili do góry to jeszcze teraz ubijają dołek.. WIG20 też do góry, blisko fibo. To nie jest raczej fałszywe wybicie..
Tak nie myśl!TsunamiPL pisze:Giełdy są po to żeby rosnąćŚwieżak44 pisze:Zmiana planów na DAX-ie. Nie dość że wywalili do góry to jeszcze teraz ubijają dołek.. WIG20 też do góry, blisko fibo. To nie jest raczej fałszywe wybicie..
Ale ten poziom nie jest zbyt istotny. Poza tym linia kreślona przez dzień brexitu może nie być ważna. Zrobili potężne wybicie, za duże na fąłszywkę. Poza tym WIG20 przeniósł się w tym czasie na wyższy poziom, co wskazuje, że to pop prostu kontunuacja trendu. W każdym razie lepiej uważać z S.spacerolog pisze:U mnie podskoczyli idealnie do niebieskiej (na D1)Świeżak44 pisze:Zmiana planów na DAX-ie. Nie dość że wywalili do góry to jeszcze teraz ubijają dołek.. WIG20 też do góry, blisko fibo. To nie jest raczej fałszywe wybicie..
Skoro DAX30 tak wysoko zajechał, tzn. że trzeba ten Brexit całkiem domknąć i zacząć ponownie od wyjścia.Świeżak44 pisze:Ale ten poziom nie jest zbyt istotny. Poza tym linia kreślona przez dzień brexitu może nie być ważna. Zrobili potężne wybicie, za duże na fąłszywkę. Poza tym WIG20 przeniósł się w tym czasie na wyższy poziom, co wskazuje, że to pop prostu kontunuacja trendu. W każdym razie lepiej uważać z S.spacerolog pisze:U mnie podskoczyli idealnie do niebieskiej (na D1)Świeżak44 pisze:Zmiana planów na DAX-ie. Nie dość że wywalili do góry to jeszcze teraz ubijają dołek.. WIG20 też do góry, blisko fibo. To nie jest raczej fałszywe wybicie..
fx-technik pisze:-- Dodano: 25 lip 2016, 11:28 --
BTW: 10200 DAX30 zaliczył.
To jest MOJE ZDANIE z dwóch względów:fx-technik pisze:W ten sposób, właśnie typowo cena chodzi, impuls - korekta. I tutaj nie jest potrzebne niczyje zdanie, tylko czytać wykres! Poza tym, jest poniedziałek, pierwszy dzień tygodnia, W1 zaczyna się budować, knot górny.belon pisze:Witam wszystkich,
po mojemu EU dzisiaj tak: porzynajmniej do czerwonej linii.
Pozdrawiam,