Hej, to już są horoskopy typu wyjdziesz dziewczyno za mąż, będzie przystojny albo brzydki a jak nie wyjdziesz to będziesz sama i wolna ale może wyjdziesz jednak.bfx pisze:Widzę to tak samo. Wszystko co z jenem szykuje się do ruchu w dół. Aż nie wiem co wybrać.eresz pisze:To jeszcze dorzucę do obserwacji.
Ktoś tu AKUMULUJE pozycję i brzydko MANIPULUJE! Będzie odwrócenie ruchu![]()
Tylko teraz pytanie kiedy i jak? Dzisiaj środa, dobry dzień do odwrotu ale zawsze trzeba uważać. Raczej ruszy to w dół w tym tygodniu ale mogą najpierw zrobić psikusa do góry. Mogą też trzymać cenę wysoko przez x dni. Ale są już ustawieni więc mogą też ruszyć w każdej chwili w dół.
Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
-
- Maniak
Re: Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
LOL, dobre:) też to lubię. "Spadnie ale mogę się mylić i wzrośnie"
Tak, wiem że to tak wygląda. Kierunek na parach z jenami jest w dół, tylko problem kiedy ruszą. Przynajmniej wiem w którą stronę mam grac. Pierwsze wejścia poszły już w piątek. Jak wywalą jakąś manipulacje do góry to ponownie zajdę poniżej H1 i będę szukał nowych wejść. Mam też limit straty od wypadku jakbym się pomylił.irmentruda pisze: Hej, to już są horoskopy typu wyjdziesz dziewczyno za mąż, będzie przystojny albo brzydki a jak nie wyjdziesz to będziesz sama i wolna ale może wyjdziesz jednak.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
No wreszcie k... od poniedziałku kręciłęm się jak patyk w przeręblu troche "+" a to znowu troche "-", poczarowali mnie na NZD/CAD, ale nie dałem się już zaczarować tą piękną "głową na ramionach" na GBP/USD
No i w konsekwencji złapałem chyba całkiem ładny ruch na samym początku zważając na to że jest środa...to do końca tygodnia na EUR/GBP powinny być spadki a na GBP/AUD wzrosty. Przynajmniej tak to widzę, ponadto chłopcy z banków zaczynają wypełniać swoją range.
EDIT: wejście spowodowane było zaobserwowaniem manipulacji Eresza tylko w brzydkim wydaniu a nie tak oczywistym jak na USD/CHF w ubiegłym tygodniu, to że doszło do niej w potencjalnym miejscu SLek, ładne M na M15 potwierdzające pośrednio manipulacje Eresza.
PS. dzisiaj o 23:00 dane dla NZD - jeżeli miałbym się teraz wypowiadać to stwierdziłbym, że będzie kontynuacja zajebistych spadków dla NZD/CAD i ogólnie NZD. Wygląda to obecnie tak, jakby się akumulowali w oczekiwaniu na dane. Aczkolwiek jest jeszcze zdecydowanie za wcześnie aby cokolwiek jednoznacznie stwierdzić.

No i w konsekwencji złapałem chyba całkiem ładny ruch na samym początku zważając na to że jest środa...to do końca tygodnia na EUR/GBP powinny być spadki a na GBP/AUD wzrosty. Przynajmniej tak to widzę, ponadto chłopcy z banków zaczynają wypełniać swoją range.
EDIT: wejście spowodowane było zaobserwowaniem manipulacji Eresza tylko w brzydkim wydaniu a nie tak oczywistym jak na USD/CHF w ubiegłym tygodniu, to że doszło do niej w potencjalnym miejscu SLek, ładne M na M15 potwierdzające pośrednio manipulacje Eresza.
PS. dzisiaj o 23:00 dane dla NZD - jeżeli miałbym się teraz wypowiadać to stwierdziłbym, że będzie kontynuacja zajebistych spadków dla NZD/CAD i ogólnie NZD. Wygląda to obecnie tak, jakby się akumulowali w oczekiwaniu na dane. Aczkolwiek jest jeszcze zdecydowanie za wcześnie aby cokolwiek jednoznacznie stwierdzić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fox w akcji

The Sky's the limit

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
dowalamy do pieca

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Ostrożnie z funtem, coś przy nim manipulują. O 16:30 dane, może chcą ich użyć aby jednak osłabić funta a to co teraz mieliśmy to całkiem niezła manipulacja. Bookuje profit i obserwuje co zamierzają, ale mam przypuszczenie że będą jednak chcieli osłabić funta.
EDIT: No i funcik jednak pójdzie poranną drogą, zmyliło mnie zachowanie na EUR/GBP. Aczkolwiek dane i tak będą przydatne, osłabią dolara.
EDIT 2: Nawet nie zamierzali zaczekać na dane ...EUR/USD. LOL
EDIT: No i funcik jednak pójdzie poranną drogą, zmyliło mnie zachowanie na EUR/GBP. Aczkolwiek dane i tak będą przydatne, osłabią dolara.
EDIT 2: Nawet nie zamierzali zaczekać na dane ...EUR/USD. LOL

Ciekawych rzeczy się tu od Was nauczyłem
Maccyw - czy zwracasz uwagę na Order Blocks na H1? W sensie - czy kupisz jeżeli cena zareaguje na bullish order block na tym interwale, czy ważne są dla Ciebie te od H4 w górę?

Maccyw - czy zwracasz uwagę na Order Blocks na H1? W sensie - czy kupisz jeżeli cena zareaguje na bullish order block na tym interwale, czy ważne są dla Ciebie te od H4 w górę?
sama konsolidacja nic mi nie mówi, czy ma formę prostokąta, czy trójkąta, czy flagi. Kierunek podpowiada mi MANIPULACJA. Jeśli we fladze by manipulowali, to też jest to warte uwagi.irmentruda pisze:@eresz - zaznaczyles na screenach konsolidację, która wg Ciebie sugeruje odwrócenie kierunku. Gdyby zamiast takie konsolidacji zamkniętej w prostokącie pojawiłaby się od razu korekta, np. pod postacią flagi, to rozumiem, że nie widzisz tam akumulacji i nie zajmujesz sobie tym głowy?
Hej, to już są horoskopy typu wyjdziesz dziewczyno za mąż, będzie przystojny albo brzydki a jak nie wyjdziesz to będziesz sama i wolna ale może wyjdziesz jednak.
Panowie,AdamG pisze:LOL, dobre:) też to lubię. "Spadnie ale mogę się mylić i wzrośnie"
my wskazujemy Wam kierunek. Nigdy nie wiadomo jak długo będzie trwała akumulacja, ale manipulacja podpowiada, że będziemy spadać. To już jest potężna wiedza. Teraz tylko użyjcie tych swoich wskaźników, systemów, czy innych pomocy, żeby samemu doprecyzować wejście.
A jeśli te Wasze wskaźniki, systemy, czy inne pomoce mówią inaczej, pakujcie się w BUY.Tylko z krótkim stopem.