DayTrading: Piątek 15.07.2016
Re: DayTrading: Piątek 15.07.2016
Co do GJ to trzeba zauważyć, że praktycznie cały ruch odbył się bez udziału hamburgera. Wiec jak sobie to wyobrażasz farciarzu, że teraz na szczytach kupią? a potem co w poniedziałek by ich skośni szybem do windy spuścili. No i kabel to samo
dokładnie tak to widzę, odczyt to odczyt, edkowi sie nie przyglądałem, ale jest on dziś jak kosmita, nie wchodzę w niego to nie przyglądam się na wszystkich TF, bo to za dużo czasu zajmuje, żeby wszystko przeanalizować, wole geja i szyb windy azjatów w poniedziałek, oczywiście cośka może się obsunąć jeszcze, trochę stoimy w polu.czyjawiem pisze:Co do GJ to trzeba zauważyć, że praktycznie cały ruch odbył się bez udziału hamburgera. Wiec jak sobie to wyobrażasz farciarzu, że teraz na szczytach kupią? a potem co w poniedziałek by ich skośni szybem do windy spuścili. No i kabel to samo
kabel powinien mu asystować czyli też w górę pokazuje, ale jak na razie nie ma entuzjazmu, trzeba zaufać
Ostatnio zmieniony 15 lip 2016, 15:30 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ale masz dynksów na tym m1, to williams jest? : ) ... duuużo tegowrongWay pisze:tak . Cena zawsze się odbija od dowolnej linii poziomej i pod kątemŚwieżak44 pisze:Szerokość chorągiewki w najszerszym miejscu - 7 punktów. 2x7=14 +154= 168 czyli 2168 . Tam się kierują..

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
to tylko wykres poglądowy , chodziło o znaczenie jakichś tam kresek . A fraktale nic nie dająpedro pisze:ale masz dynksów na tym m1, to williams jest? : ) ... duuużo tegowrongWay pisze:tak . Cena zawsze się odbija od dowolnej linii poziomej i pod kątemŚwieżak44 pisze:Szerokość chorągiewki w najszerszym miejscu - 7 punktów. 2x7=14 +154= 168 czyli 2168 . Tam się kierują..

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
fraktale dają dużo, ja się dzięki nim nauczyłem czytać świeczki : ) ... może na m1 szumu za dużo jeżeli chodzi o fractal, ale już na m15 można tam znaleźć coś ciekawego, kiedyś stosowałem ale już nie potrzebuje : )wrongWay pisze: to tylko wykres poglądowy , chodziło o znaczenie jakichś tam kresek . A fraktale nic nie dają
-- Dodano: 15 lip 2016, 15:43 --
zamknąłeś? wycięli czy dałeś na msze?
Jutro też jest dzień.
-
- Gaduła
Może dlatego funt dziś słabiutki...BREXIT POZBAWI PRACY 500 TYS. OSÓB W UK
Wielka Brytania wpadnie w lekką recesję w 2017 r., co spowoduje wzrost bezrobocia z 5 do 6,5 proc. - przewiduje Credit Suisse.
W raporcie zatytułowanym "Mayday! Mayday!" Credit Suisse obciął swoją prognozę wzrostu gospodarczego dla Wielkiej Brytanii do 1 proc. z 1,8 proc w 2016 r i do minus 1 proc. w 2017.
W rezultacie, pod koniec przyszłego roku bezrobocie ma wzrosnąć do 6,5 proc., co oznacza powiększenie liczby bezrobotnych o 500 tysięcy osób.
Pedro naucz się czytać, pisze przecież że cosik spadnie, ale S już nie warto się interesować, tylko L szukać pod resztę dnia, pisałem że jest w polu, martw sie lepiej o twoje S na DAX, a gejka zostaw
to samo tyczy się kabla, funt łapie dołek i zaczyna pokazywać siłę, na sprzedawanie jego za późno, rano był czas
tak jak piszę, o moje pozycje się nie martw tylko Daxem zajmij, bo w druga stronę ci idzie, gejek zaraz nawróci, ale twój dax powiezie cię do nieba
każdy musi sobie jakoś L otworzyć i trzymać gacie...a jak sie kto boi to się warto zastanowić nad zmianą zainteresowań

tak jak piszę, o moje pozycje się nie martw tylko Daxem zajmij, bo w druga stronę ci idzie, gejek zaraz nawróci, ale twój dax powiezie cię do nieba
każdy musi sobie jakoś L otworzyć i trzymać gacie...a jak sie kto boi to się warto zastanowić nad zmianą zainteresowań

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Australia wybiła dołem. będą okazje do S w przyszłym tyg.
https://new.tradingview.com/x/QvtzSPhl/
https://new.tradingview.com/x/QvtzSPhl/
ale Ty jesteś prosty człowiek ...Farciarz pisze:Pedro naucz się czytać, pisze przecież że cosik spadnie, ale S już nie warto się interesować, tylko L szukać pod resztę dnia, pisałem że jest w polu, martw sie lepiej o twoje S na DAX, a gejka zostawto samo tyczy się kabla, funt łapie dołek i zaczyna pokazywać siłę, na sprzedawanie jego za późno, rano był czas
![]()
na moim forexie dax co prawda w konsoli, ale póki co bezpiecznie się czuję : )
http://invst.ly/222pe
a na tym trejdzie mogę stracić co najwyżej 30% dzisiejszego zysku, więc tragedii nie ma ...
a Ty pitolisz 3 po 3 i nic z tego nie wynika ... lamer jesteś i tyle, EOT ...
Jutro też jest dzień.
Wykonał niezły rajd w tym tygodniu, realizują trochę zysków.Może dlatego funt dziś słabiutki...
Grubasy korzystają ze złej prasy i niepewności bujając w obie strony.
Zero strachu, niebawem wsiądą i odjadą nikogo nie informując.
Wczorajsza świeczka z 13-tej jest jak dla mnie drogowskazem.