DayTrading: Piątek 15.07.2016
Re: DayTrading: Piątek 15.07.2016
Wszystko jasne, wybrali, będzie brutal, zdejmuje TP i wchodzę w dane na otwartym ogniu, jak strzeli w dół to ciężko to będzie zatrzymać już teraz
Co do EURUSD, to jest bardzo brzydkie, ma brzydkie odczyty, oby nie był cud i okaże się że właśnie eur/usd pójdzie na 1.1190 a kabel w dół, cuda się zdarzają. Wkrótce się okaże, pomyślności życzę
Co do EURUSD, to jest bardzo brzydkie, ma brzydkie odczyty, oby nie był cud i okaże się że właśnie eur/usd pójdzie na 1.1190 a kabel w dół, cuda się zdarzają. Wkrótce się okaże, pomyślności życzę
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz pisze:Wszystko jasne, wybrali, będzie brutal, zdejmuje TP i wchodzę w dane na otwartym ogniu, jak strzeli w dół to ciężko to będzie zatrzymać już teraz
Edek to ma problemy zrobic 10pik, nie wiem za bardo jak można na tym co kolwiek otwierać 10 pip - spred, - poczekać na M1 kierunkową na 3pik, ralnie szasne sa na 2-4pik zysku, i to potrzeba szczęścia.
zaczyna się przed 14.00 TP jądro ziemi 

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Ciągną DAX-a do góry nawet bez korekt.. Tak czułem, ze tak prosto tego nie skończą..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
czy edek za nim podąży i uszczęśliwi elkowiczów a funt do ziemi, kabel, gejek i inne, taki scenariusz jest coraz bardziej realny,m ale edek i kabel rozkorelowuje raz na milion latŚwieżak44 pisze:Ciągną DAX-a do góry nawet bez korekt.. Tak czułem, ze tak prosto tego nie skończą..

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
A skąd wiesz ,że wszystko jasne??? Wczoraj dane były bardzo dobre.. PS. Ale jeśli mają spadać, to z lepszego poziomu niż teraz.. Do spadku muszą podpompować.Farciarz pisze:Wszystko jasne, wybrali, będzie brutal, zdejmuje TP i wchodzę w dane na otwartym ogniu, jak strzeli w dół to ciężko to będzie zatrzymać już teraz

Farciarz, toż to sam Szatan wstąpił w kabla, brakuje mi wykresu...
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

dane zajebiste..
-- Dodano: 15 lip 2016, 14:40 --
No i widzicie, jakoś inaczej muszą to rozegrać.. tylko jak??
dax m5 ostatni short na dziś: http://invst.ly/221xe
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
terroryści do cna zawładnęli głowami inwestorów, eleczki trzymają się dzielnie, ciekawe kiedy puszczą przed 15 czy poŚwieżak44 pisze:dane zajebiste..
ajron pisze:Farciarz, toż to sam Szatan wstąpił w kabla, brakuje mi wykresu...

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.