DayTrading: Piątek 15.07.2016
Re: DayTrading: Piątek 15.07.2016
Szerokość chorągiewki w najszerszym miejscu - 7 punktów. 2x7=14 +154= 168 czyli 2168 . Tam się kierują.. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- kk.dreamer
- Pasjonat
widzisz cokolwiek na tym wykresie? strasznie zaśmiecony. uwierz najlepiej sie trejduje z gołego wykresuŚwieżak44 pisze:Szerokość chorągiewki w najszerszym miejscu - 7 punktów. 2x7=14 +154= 168 czyli 2168 . Tam się kierują..
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
to racja troche syfkk.dreamer pisze:widzisz cokolwiek na tym wykresie? strasznie zaśmiecony. uwierz najlepiej sie trejduje z gołego wykresuŚwieżak44 pisze:Szerokość chorągiewki w najszerszym miejscu - 7 punktów. 2x7=14 +154= 168 czyli 2168 . Tam się kierują..
Tu akurat wszytskie linie są potrzebne. Jak widać cena obdija się od nich elegancko.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
przechodzi z sentymentu S na L, ktoś to widzi, będą wzrosty
edek, kabel, gejek, są denka na moje, wszystko już przekręcone, trzeba kupować
edek, kabel, gejek, są denka na moje, wszystko już przekręcone, trzeba kupować
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
troche?eliroPL pisze:to racja troche syfkk.dreamer pisze:widzisz cokolwiek na tym wykresie? strasznie zaśmiecony. uwierz najlepiej sie trejduje z gołego wykresuŚwieżak44 pisze:Szerokość chorągiewki w najszerszym miejscu - 7 punktów. 2x7=14 +154= 168 czyli 2168 . Tam się kierują..

I nie Świeżak te wszystkie linie nie są ci potrzebne.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
a jaki stop loss dla tego strong buy? pod ostatnim low?
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
na gejku 20pips SL
wolne żarty to jakby na edku 2 pipsy dać SL, 50 najmniej na geja
i tu taki właśnie by był, pod główne wsparcie.

i tu taki właśnie by był, pod główne wsparcie.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2016, 15:21 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
tak . Cena zawsze się odbija od dowolnej linii poziomej i pod kątemŚwieżak44 pisze:Szerokość chorągiewki w najszerszym miejscu - 7 punktów. 2x7=14 +154= 168 czyli 2168 . Tam się kierują..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono