Przyznam się, że nie analizowałem żadnego wejścia z tego dziennikamaccyw pisze:DavidFX - miałeś rację, tak odwrócili AUD/NZD na BUY
CBlondyn - jeżeli chodzi o USD/CHF bo pewnie chodzi Ci o moje wejście.

Przyznam się, że nie analizowałem żadnego wejścia z tego dziennikamaccyw pisze:DavidFX - miałeś rację, tak odwrócili AUD/NZD na BUY
CBlondyn - jeżeli chodzi o USD/CHF bo pewnie chodzi Ci o moje wejście.
Cblondyn pisze: Przyznam się, że nie analizowałem żadnego wejścia z tego dziennika. Oglądałem pobieżnie wykresy. Bo nie znam szczegółów strategii.
Wybacz ale sam pomysł o Lisie jest tak absurdalny, że nie widziałem sensu wgłębiać się bardziejeresz pisze:Cblondyn pisze: Przyznam się, że nie analizowałem żadnego wejścia z tego dziennika. Oglądałem pobieżnie wykresy. Bo nie znam szczegółów strategii.
Zapomniałeś dopisać: "jestem tu tylko po to, aby trollować"
Jeśli twierdzisz, że to naprawdę lis składa zlecenia, to faktycznie jest to absurdalne.Cblondyn pisze:Wybacz ale sam pomysł o Lisie jest tak absurdalny, że nie widziałem sensu wgłębiać się bardziejeresz pisze:Cblondyn pisze: Przyznam się, że nie analizowałem żadnego wejścia z tego dziennika. Oglądałem pobieżnie wykresy. Bo nie znam szczegółów strategii.
Zapomniałeś dopisać: "jestem tu tylko po to, aby trollować".
I mam rozumieć, że jeśli ktoś ma pisać cokolwiek to tylko dobrze albo wcale. Nieźle.
To ja cokolwiek o Lisie pisałem? To w końcu jest ten Lis czy go nie ma bo już się w tym gubie. Że się dałem wkręcić w te polemikeeresz pisze:
Jeśli twierdzisz, że to naprawdę lis składa zlecenia, to faktycznie jest to absurdalne.
A wystarczy tylko skojarzyć cechy lisa z działaniami banków: przebiegłe, cwane i fałszywe. Cała tajemnica.
Tak na szybko z telefonu ,to przyznaję, że na m15 i m30 były manipulacje, ale trzeba mieć na uwadze, że wyższe tfy mają pierszeństwo, a na h4 żadnych manipulacji nie było, tylko wspinanie w górę. Chyba, że sesja azjatycka zakryje dzisiejszy wzrost. No i spójrz na weekly: to dopiero jest manipulacjaDavidFx pisze:eresz wstaw analize gbpjpy jestem ciekaw co sadzisz o dzisiejszym rajdzie