kk.dreamer pisze:Heja. Analizowalam dsws i dla mnie to jest proste SD z ulatwieniem dla tych, ktorzy nie umieja okreslic sl i tp
Jak ktoś przed wejściem nie wie gdzie postawić SL to niech lepiej da sobie z FX spokój. Taka moja rada. Za free
Widzę, że kolega nie będzie zwolennikiem DSWS, jednakże takie rzeczy są potrzebne i ludzie , którzy to tworzą i tacy, którzy to chwalą i krytykują, jakby ktoś chciał się podzielić z kimś czymś co działa i jeszcze nie chciał za to nic, uznał bym go za kosmitę lub niepoczytalnego człowieka z planety ziemia
zasada ograniczonego zaufania do broka to "nigdy nie analizuj wykresów u broka, u którego otwiera się pozycje, i nie otwierać pozycji, u broka gdzie się analizuje" cyt. ZeussFX 12 maj 2014
Ostatnio zmieniony 11 lip 2016, 14:54 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
kk.dreamer pisze:Heja. Analizowalam dsws i dla mnie to jest proste SD z ulatwieniem dla tych, ktorzy nie umieja okreslic sl i tp
No i o to chodzi!
Dołóż do tego umiejętność czytania intencji rynku, zbuduj strategię, masz wszystko!
Nawet, jakbyś chciała oprzeć ostateczne decyzje na innych wskaźnikach opartych o średnie.
Świeżak44 pisze:Jkar , miałeś rację z tą ropą. Dobry sygnał był..
Sor za nieskromność , jak juz odważę sie cos doprecyzowac, to na ogół prawidłowo...
Taką idee mam, zeby stworzyc tu grupę ludków autentycznuie sie wspierających... inaczej... działających w dobrej wierze niezależnie od ...( nie będę precyzował)..
Już 2- 3 widzę ... nie wiem czy będą postrzegać to podobnie..
Jak by się udało wszyscy zyskamy...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Sor za nieskromność , jak juz odważę sie cos doprecyzowac, to na ogół prawidłowo...
Taką idee mam, zeby stworzyc tu grupę ludków autentycznuie sie wspierających... inaczej... działających w dobrej wierze niezależnie od ...( nie będę precyzował)..
to sie nie da Jkar!!!
Paczemu?
Pierwszy zysk .. to czas ... i tzw. dupoochrona . mam na tyle spłaszczoną.. , ze dalej juz nie chcę płaszczyc...
Ostatnio zmieniony 11 lip 2016, 15:03 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.