Ja już siedze i w ropie ... i w Loonim...
Pracowity jesteś więc licze ze czasem tez cos wrzucisz...
Dla jasnosci 2B już oczywiste , a w zwiazku z tym pozycja na ropie również...

Może tak byćTomasz196407 pisze:dax 987x-80 tam prp dociągną,
złoto jednak wybili to dalej na wybicie następnego dołka
GJ mistrzem dziś
Sorr. ale to malowidło to chyba do jutra będę rozszyfrowywał.Świeżak44 pisze:Może tak byćTomasz196407 pisze:dax 987x-80 tam prp dociągną,
GJ mistrzem dziśTam jest fibo 61,8% na tym poziomie. W USA w tym czasie muszą walnąć jakiś nowy szczyt. To by się zgadzało..
nie wiem co Ty mierzysz,??Świeżak44 pisze:Może tak byćTomasz196407 pisze:dax 987x-80 tam prp dociągną,
GJ mistrzem dziśTam jest fibo 61,8% na tym poziomie. W USA w tym czasie muszą walnąć jakiś nowy szczyt. To by się zgadzało..
To 2B to fałszywe przebicie w dół, tak? Czyli bardzo dobry sygnał do kupna. Tam jest silny pivot w okolicy , już pare razy się odbili..jkar pisze:Swieżak... ten post był di Ciebie :http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p823500...
Dla jasnosci 2B już oczywiste , a w zwiazku z ty pozycja na ropie również...
raczej z Elliota się nie dowiesz tego, służy on jedynie do omamiania ludzi, żeby zmylić ich kierunek myślenia i zainteresowanie innymi wskaźnikami przez zawodowych traderów, Teoria Elliota świetnie się prezentuje, jest przekonująca, interesujaca, bo zaraz zaczynasz sam wyliczać faleŚwieżak44 pisze:To 2B to fałszywe przebicie w dół, tak? Czyli bardzo dobry sygnał do kupna. Tam jest silny pivot w okolicy , już pare razy się odbili..jkar pisze:Swieżak... ten post był di Ciebie :http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p823500...
Dla jasnosci 2B już oczywiste , a w zwiazku z ty pozycja na ropie również...