To w Matrixie był jaki konduktor?

pedro pisze:Farciarz pisze:
a jak się komuś nie podobają ruchy 5-10-15 pips to
dobrych trejdów Państwu,
najlepszych Tomaszu! : )Tomasz196407 pisze:pedro pisze:Farciarz pisze:
a jak się komuś nie podobają ruchy 5-10-15 pips to
dobrych trejdów Państwu,
dobrych dobrych Pedro,
se można np ..... złoto na sell i trzymac tak sobie,
jak Ci sie nie podobaja ruchy takie to można trzymac te 10 pips i włozyc dużo i![]()
b.dyskusji - odpowiedziałem na post
ja mam tak, wąski, węższy i najwęższy, obudzeni z Matrixa wiedzą co robić, walka o 1.1073pedro pisze:ja se od rana eda podebrałem tak ... http://invst.ly/1-yi6
nie przestawiam w tym trejdzie SL, ale być może zamknę na mniejszym niż zakładany plusie.. will see
to co bedzie w drodze do tego poziomu sie okaze, nie napisalam ze to moja jedyna pozycja na nzdusd. podrzucilam pomysl na trejd i tyleFarciarz pisze:a nie lepiej po prostu kupić nzd/usd niż dawać sell limit tak wysoko i czekać. W perspektywie DT 20-30pips na pozycje to dużo według mnie.
Zresztą skąd wiadomo, że tam nakręci, na teraz ja widzę L na tej parze, a jakie będą odczyty powyżej 0.7280 to się dopiero okaże, a po drugie nawrotka może trwać kilka godzin, takie moje spojrzenie.
opór h1 0.7268, wygląda, że jednak nie zdołają wyhamowaćkk.dreamer pisze:to co bedzie w drodze do tego poziomu sie okaze, nie napisalam ze to moja jedyna pozycja na nzdusd. podrzucilam pomysl na trejd i tyleFarciarz pisze:a nie lepiej po prostu kupić nzd/usd niż dawać sell limit tak wysoko i czekać. W perspektywie DT 20-30pips na pozycje to dużo według mnie.
Zresztą skąd wiadomo, że tam nakręci, na teraz ja widzę L na tej parze, a jakie będą odczyty powyżej 0.7280 to się dopiero okaże, a po drugie nawrotka może trwać kilka godzin, takie moje spojrzenie.
Pomysł jest dobry:kk.dreamer pisze: podrzucilam pomysl na trejd i tyle