To w Matrixie był jaki konduktor?
 lepsze jakieś wskaźniki niż technika na "udo", system sam się wybroni mimo jakiś tam błędów.
 lepsze jakieś wskaźniki niż technika na "udo", system sam się wybroni mimo jakiś tam błędów.  

pedro pisze:Farciarz pisze:
a jak się komuś nie podobają ruchy 5-10-15 pips to
dobrych trejdów Państwu,

najlepszych Tomaszu! : )Tomasz196407 pisze:pedro pisze:Farciarz pisze:
a jak się komuś nie podobają ruchy 5-10-15 pips to
dobrych trejdów Państwu,
dobrych dobrych Pedro,
se można np ..... złoto na sell i trzymac tak sobie,
jak Ci sie nie podobaja ruchy takie to można trzymac te 10 pips i włozyc dużo i
b.dyskusji - odpowiedziałem na post
ja mam tak, wąski, węższy i najwęższy, obudzeni z Matrixa wiedzą co robić, walka o 1.1073pedro pisze:ja se od rana eda podebrałem tak ... http://invst.ly/1-yi6
nie przestawiam w tym trejdzie SL, ale być może zamknę na mniejszym niż zakładany plusie.. will see

to co bedzie w drodze do tego poziomu sie okaze, nie napisalam ze to moja jedyna pozycja na nzdusd. podrzucilam pomysl na trejd i tyleFarciarz pisze:a nie lepiej po prostu kupić nzd/usd niż dawać sell limit tak wysoko i czekać. W perspektywie DT 20-30pips na pozycje to dużo według mnie.
Zresztą skąd wiadomo, że tam nakręci, na teraz ja widzę L na tej parze, a jakie będą odczyty powyżej 0.7280 to się dopiero okaże, a po drugie nawrotka może trwać kilka godzin, takie moje spojrzenie.
opór h1 0.7268, wygląda, że jednak nie zdołają wyhamowaćkk.dreamer pisze:to co bedzie w drodze do tego poziomu sie okaze, nie napisalam ze to moja jedyna pozycja na nzdusd. podrzucilam pomysl na trejd i tyleFarciarz pisze:a nie lepiej po prostu kupić nzd/usd niż dawać sell limit tak wysoko i czekać. W perspektywie DT 20-30pips na pozycje to dużo według mnie.
Zresztą skąd wiadomo, że tam nakręci, na teraz ja widzę L na tej parze, a jakie będą odczyty powyżej 0.7280 to się dopiero okaże, a po drugie nawrotka może trwać kilka godzin, takie moje spojrzenie.

Pomysł jest dobry:kk.dreamer pisze: podrzucilam pomysl na trejd i tyle